ΠΑΜΙΣΟΣ: "Έπεσαν οι τίτλοι" για τον Παναγιώτη Τσέρτο

Με ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα στο facebook ο επί σειρά ετών-συγκεκριμένα μια διαδρομή 23 ετών- γραμματέας και όχι μονάχα του Παμίσου, Παναγιώτης Τσέρτος, έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της «σχέσης ζωής» που είχε αναπτυχθεί με το σύλλογο της Μεσσήνης…

«Μετά από 23 χρόνια παρουσίας στα διοικητικά συμβούλια του Πάμισος, θετικά η αρνητικά, ας το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος, και κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, ένα ωραίο ταξίδι τόσων χρόνων έφτασε στον προορισμό του.

Σε αυτό το ταξίδι είχα την τύχη μέσω του Πάμισος να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους , με τους περισσότερους διατηρώ οικογενειακές σχέσεις. Από τα καλά του ποδοσφαίρου. Στέκομαι αυτή τη στιγμή στα καλά και ευχαριστώ όλους για την πολύχρονη συνεργασία.

Έζησα δυο ανόδους στη γ εθνική, είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τον Πάμισο μας τόσο το 1996 στην ΕΠΑΕ, για τα πρώτα βήματα σύστασης ΤΑΠ, τη συνάντηση με τον γραμματέα της ΕΠΑΕ κ Παυλόπουλο.

Όσο και με τον πρόεδρο της ΕΕΑ, Αρεοπαγίτη κ το 2004 από τον οποίο πήραμε συγχαρητήρια για την αρτιότητα του φακέλου, παίρνοντας από τις πρώτες ΠΑΕ πιστοποιητικό συμμετοχής. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, ήταν τιμή μου..

Τώρα τα οποία λάθη ζητώ συγνώμη για αυτά.. Εύχομαι ο Πάμισος να βγάλει διοικητικό συμβούλιο νέο άφθαρτο και να επιτύχει στους στόχους του. Kαι να αποφύγει το πρωτοδικείο.

«Εγώ τώρα σπίτι» Ευχαριστώ…» αναφέρει χαρακτηριστικά μια από τις σημαντικότερες μορφές της σύγχρονης ιστορίας του Παμίσου που διακρίνεται στη φωτογραφία με τους Νίκο Κατσίποδα και Ηλία Ηλιόπουλο, μετά τη κατάκτηση του κυπέλλου. 

643 views
Ετικέτες
Top