ΕΡΑΝΗ: Οπωσδήποτε με... Σωτήρη Λυμπερόπουλο αλλά και στις Ακαδημίες

Eαν κάποιος κάνει αναφορά στον «κορμό» της νέας Εράνης Φιλιατρών το πρώτο όνομα που θα σκεφτεί θα είναι του Σωτήρη Λυμπερόπουλου.

Και πράγματι, κάπως έτσι έχουν σκεφτεί και οι διοικούντες του συλλόγου που, σύμφωνα με πληροφορίες μας, επιδιώκουν να «χτίσουν» την ομάδα γύρω από τον 39χρονο τερματοφύλακα η παρουσία του οποίου, στη ποδοσφαιρική Μεσσηνία, αποτελεί μεγάλη τύχη για όλους όσοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Δεν είναι μονάχα οι αγωνιστικές του παραστάσεις-ΑΕΚ, Άρης, Ξάνθη, Καλαμάτα, Εθνικός, Ακράτητος, Καλλιθέα, Καστοριά κλπ- και οι αυτονόητες ικανότητές του. Είναι, κυρίως, η ποιότητα που τον διακρίνει ως άνθρωπο και η επιθυμία του να βοηθήσει το τόπο από τον οποίο ξεκίνησε τη λαμπρή του διαδρομή, με αποκορύφωμα τις συμμετοχές του στις εθνικές μας ομάδες.

Αυτό έχουν κατά νου οι ιθύνοντες του συλλόγου των Φιλιατρών που και επιζητούν την αγωνιστική του συμμετοχή, στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας και τη «μεταφορά» των γνώσεών του τόσο στους τερματοφύλακες που… ακολουθούν όσο και στα μικρά παιδιά τα οποία ξεκινούν τη προσπάθειά τους από τα «χαμηλά» και τις Υποδομές της Εράνης.

596 views
Top