ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Με "νέο αίμα", "έμπειρα στελέχη" και "άρωμα"  Χριστόφορου το νέο ΔΣ

Παρουσία δεκάδων φίλων και μελών του ιστορικού σωματείου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Απόλλωνα Καλαμάτας που μπορεί να ελπίζει σε καλές ημέρες.

Στο νέο 11μελες ΔΣ μετέχουν αρκετά άτομα με μακρά διαδρομή στα διοικητικά του συλλόγου (Λυμπέρης, Ορφανός, Τρικουράκης, Μάνθος, αλλά και ο Κώστας Κούβελας που… επανήλθε) και πρόσωπα «φρέσκα» που μπορούν να δώσουν να δώσουν ξεχωριστή αύρα ενώ δεδομένη θα είναι η στήριξη κι άλλων ατόμων που έχουν ιδιαίτερη σχέση με τον Απόλλωνα και που δεν θέλησαν να εισέλθουν στη διοίκηση.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο γνωστό λογιστή Κώστα Μπαρμπίτσα, που έχει περάσει και πάλι από την ομάδα και συγκεντρώνει πιθανότητες να αναλάβει τη θέση του προέδρου, αλλά και στη κόρη του Άρη Χριστόφορου, Λαμπρινή, η οποία θα διατηρήσει στο ακέραιο τη «φλόγα» της οικογένειας στο σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Μπαρμπίτσα ,Λαμπρινή Χριστοφόρου, Γαλέα Σταυρούλα, Θεωνά Ηλία, Τρικουράκη Ορέστη, Μάνθο Φώτη, ΟρφανόΑναστάσιο, Λυμπέρη Παναγιώτη, Κούβελα Κωνσταντίνο, Σκαφιδά Βασίλη και Μανικάκη Κυριάκο.

Στο ψηφοδέλτιο υπήρχαν ακόμη τα ονόματα των Αξιωτοπούλου Γεωργίας, Γαιτάνη Γεωργίου, Καρδάση Θεόδωρου, Σμυρνιού Δημήτρη ενώ εξελεγκτική επιτροπή ήταν οι Βασίλης Θειακός, Μπασέας Θεόδωρος και Μπουγάς Φώτης.

Το πιθανότερο είναι ότι η συγκρότησή του σε σώμα θα γίνει μέχρι τη Παρασκευή το βράδυ.

450 views
Top