ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεχείς διοικητικές "ζυμώσεις" και...αναζήτηση προπονητή

Διοικητικά κάτι… γίνεται στον Πάμισο, μετά τη χθεσινή συνέλευση, για τα αποτελέσματα της οποίας γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε.

Η κατάσταση δείχνει αισιόδοξη αλλά οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους μέχρι την ολοκλήρωση των διεργασιών και τις επίσημες ανακοινώσεις κι αυτό πρέπει να κάνουν και οι φίλοι του ιστορικού συλλόγου, όντας προετοιμασμένοι για μια χρονιά διαφορετική σε όλα τα επίπεδα.

Στο διάστημα αυτό οι άνθρωποι που ηγούνται της προσπάθειας θα επιδιώξουν να «τρέξουν» τις αγωνιστικές εξελίξεις, γνωρίζοντας πως ο χρόνος δεν αποτελεί σύμμαχο, με το βάρος να πέφτει, ανάμεσα σε άλλα, στον διάδοχο του Κώστα Κλάδη.

Ήδη, από νωρίς το πρωί, πέφτουν στο τραπέζι προτάσεις για την επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας και ακούγονται μια σειρά πιθανών λύσεων όπως οι Γρηγορόπουλος,Μαστορέας, Μηλίτσης κα. Πρόκειται όμως, κι αυτό το τονίζουμε, για σκέψεις και τίποτε περισσότερο.

Ταυτόχρονα, ξεκινά άμεσα, εάν δεν έχει ήδη αρχίσει, η διαδικασία των επαφών με παίκτες που αποσκοπεί στην ανανέωση της παρουσίας τους στην ομάδα αλλά και με ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να αποκτηθούν προκειμένου να παρουσιαστεί ο Πάμισος, τουλάχιστον, ανταγωνιστικός.

309 views
Top