ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Αστέρας Αρφαρών: Παραιτήθηκε η διοίκηση, οδηγείται στο Πρωτοδικείο ο σύλλογος!

Απρόσμενη εξέλιξη με τραγικά αποτελέσματα για το μέλλον του συλλόγου είχε η βραδινή συνέλευση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Αστέρα Αρφαρών.

Η μόλις προ ολίγων ημερών νεοεκλεγείσα διοίκηση αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή της και να προχωρήσει στην λύση του Πρωτοδικείου καθώς οι παίκτες του συλλόγου στη συντριπτική τους πλειοψηφία ζήτησαν να μείνουν ελεύθεροι!

Στις τάξεις των ανθρώπων της διοίκησης επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός και απογοήτευση για την στάση που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπέβαλαν μαζικά το αίτημα και απαίτησαν να αποδεσμευθούν.

Είναι χαρακτηριστικό πως στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς των παικτών μόνο ο Γρηγόρης Τσιλiκος και ο Ηλίας Καπόγλης, μολονότι είχαν κληθεί όλοι και η στάση τους αυτή οδήγησε τους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου στην απόφαση για παραίτηση.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος μάλιστα, παράγοντας η άποψη του οποίου έχει βαρύνουσα σημασία, μας τόνισε πως τα μέλη του συμβουλίου δεν ήταν δυνατόν να αποδεχτούν κανενός είδους εκβιασμό και είναι η στάση των παικτών αυτή που οδηγεί τα πράγματα σ' αυτή την εξέλιξη.

 

 

593 views
Ετικέτες
Top