Μια ανανέωση, μια μεταγραφή και ένα «ευχαριστώ» η Εράνη

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Ανδρεόπουλο, αλλά και την απόκτηση του Κώστα Δημόπουλου (φώτο) από τον Παπαφλέσσα Χώρας με κανονική μεταγραφή, ανακοίνωσε η διοίκηση της Εράνης Φιλιατρών.

«Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εράνης ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο όπου αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την Εράνη στην επίτευξη των στόχων της.

Επίσης με την Εράνη θα αγωνίζεται την νέα χρονιά με ελεύθερη μεταγραφή από τον Παπαφλέσσα Χώρας ο 21χρονος μέσος, Δημόπουλος Κωνσταντίνος που είχε κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με την Χώρα την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά».

Παράλληλα, η διοίκηση των Φιλιατρινών δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ανδρέα Μητρόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο, καθώς ο μέχρι πρότινος γυμναστής της ομάδας δεν θα συνεχίσει στην Εράνη.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εράνης θέλει να ευχαριστήσει τον γυμναστή της ομάδας, Ανδρέα Μητρόπουλο που φέτος δεν θα είναι στην ομάδα.

Η Εράνη τον ευχαριστεί για την μεγάλη του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα για το έργο που έχει επιτελέσει στις ακαδημίες της Εράνης όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια».

647 views
Top