ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: "Κλείνει" Σταθόπουλο και...μιλά με πολλούς

Τα προβλήματα «παραμερίζονται» και η διοίκηση του Αστέρα Αρφαρών τρέχει «πανικόβλητη» προκειμένου να βρει παίκτες, «γεμίζοντας» το αποδυναμωμένο δυναμικό της ομάδας.

Ειδικότερα από τη στιγμή την οποία φαίνεται να ξεκαθαρίζει το γκρουπ αθλητών του Αστέρα που θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά-Ηλ. Καπόγλης, Π. Καπόγλης, Τ. Ματθαίος, Ματθαίος- Λίβας και πιθανότατα οι Τσιλίκος, Κ. Φέστας, Χαραλαμπόπουλος-η διοίκηση προσπαθεί να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ισχυροποιήσει το ροστερ.

Γεγονός θα πρέπει να θεωρείται μάλιστα η πρώτη μεταγραφή για τον σύλλογο των Αρφαρών καθώς φαίνεται πως επήλθε συμφωνία με τον 30χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Σταθόπουλο που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Θύελλα Μερόπης, ΑΕΚ Καλαμάτας, Διαβολίτσι, Διόδια και Εθνικό Μελιγαλά.

Εκτός από τη περίπτωση του Σταθόπουλου όμως, διοίκηση και Γιώργος Γκέγκας εξετάζουν πολλές ακόμη περιπτώσεις παικτών γνωρίζοντας πόσο απαραίτητο είναι το «γέμισμα» του έμψυχου δυναμικού έτσι ώστε να αποδειχτεί ανταγωνιστικό και να διεκδικήσει τη παραμονή.

Πρόκειται κυρίως για ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία της κατηγορίας και που θα κληθούν να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια του ιστορικού Αστέρα, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Εμμανουήλ, αλλά και κάποιους νεαρούς παίκτες που θα βρουν στον Αστέρα τις ευκαιρίες τους.

396 views
Top