ΠΑΜΙΣΟΣ: Έδειξε τον...τρόπο ο Μαντζούνης στην επίσημη παρουσίαση

Στη «παρουσίαση» του νέου προπονητή του Παμίσου Αλέξη Μαντζούνη προχώρησε πριν από λίγο η διοίκηση του συλλόγου της Μεσσήνης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο "Ginger Gastro Bar" στη Μεσσήνη και συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαρκόπουλος.

Το κλίμα εορταστικό, έντονα αισιόδοξο και με τον κ. Μαντζούνη να στέκεται με θερμό τρόπο στο ειδικό βάρος της νέας του ομάδας μιλώντας  για τους στόχους που θα έχει ο Πάμισος τη νέα χρονιά…

«Ο Πάμισος είναι το ξεχωριστό σημείο αναφοράς σε μια πόλη που διψά για το ποδόσφαιρο. Μετά από μια περίοδο συνεχούς πρωταθλητισμού θα κάνουμε αλλαγή πορείας κοιτάζοντας το μέλλον του συλλόγου.

Δεν είναι αυτοσκοπός για εμάς το πρωτάθλημα ωστόσο μια ομάδα όπως ο Πάμισος πρέπει να έχει συνέχεια στο πλάνο τη νίκη και οι παίκτες του να «πεινούν» για νίκες. Αυτό θα γίνει με πολύ δουλειά. Το μόνο που θα υποσχεθώ είναι δουλειά και λάθη, γιατί όποιος δουλεύει κάνει και λάθη. Να ξέρετε ότι δεν λειτουργώ ποτέ εγωιστικά, βάζω μπροστά την ομάδα" τόνισε ο ικανότατος τεχνικός και το λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος Γιώργος Ντούλης και ο αντιπρόεδρος Αλέκος Βλαχάκης οι οποίοι ανέπτυξαν το διοικητικό πλάνο και το μεγάλο στοίχημα της εγγραφής μελών.

Ο κ. Βλαχάκης έκανε… στάση στη συμφωνία με τον κ. Μαντζούνη λέγοντας… " Η πρόσληψή του δείχνει την πορεία που θα ακολουθήσουμε .

Σε 2-3 χρόνια θα είναι μια ομάδα μοντέλο με παίκτες ντόπιους και από την ευρύτερη περιοχή.

Ευχαριστώ τον κ. Μαντζούνη που δέχτηκε την πρόταση και είναι κοντά μας.

Πιστεύω ότι όποια ομάδα έρχεται στη Μεσσήνη, θα πρέπει να ματώνει για να νικήσει ή να πάρει ισοπαλία".

714 views
Top