ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Επιβεβαίωση του αποκλειστικού μας ρεπορτάζ για Φέστα

Μια ακόμη επιβεβαίωση-δικαίωση  για το «Sport365.gr» αποτέλεσε η ανακοίνωση της διοίκησης του Εθνικού Μελιγαλά για την απόκτηση του ικανότατου αμυντικού Σταμάτη Φέστα…

«Ο Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Σταμάτη Φέστα.

Ο Σταμάτης τα τελευταία χρόνια έχει εξαιρετικές παρουσίες στην Μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας και στις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Σταμάτη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εθνικού και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία» αναφέρει χαρακτηριστικά η διοίκηση του συλλόγου του Μελιγαλά που συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

 ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ας θυμηθούμε τι ανέφερε το σχετικό μας ρεπορτάζ...

"Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Sport365.gr» η διοίκηση του Εθνικού Μελιγαλά βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά τη «συγκατάθεση» του 22χρονου αμυντικού Σταμάτη Φέστα που αποχώρησε από τον Αστέρα Αρφαρών.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να ολοκληρωθεί η εξαιρετική αυτή μεταγραφή από στιγμή σε στιγμή και να προκύψουν ανακοινώσεις από τη διοίκηση του συλλόγου που, αν μη τι άλλο, κερδίζει τις εντυπώσεις με τις μέχρι τώρα κινήσεις της. Θυμίζουμε ότι εντονότατο ενδιαφέρον είχε δείξει και η Σπερχογεία αλλά φαίνεται ότι ο Εθνικός δεν είχε πει τη… τελευταία λέξη.

254 views
Top