Όσα είπε  ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος για...πόλεμο, Καλαμάτα, στόχους,γήπεδο και Δρούγα

Όπως γράψαμε νωρίς το βράδυ, λάβρος κατά πάντων-Καλαμάτας, ΕΠΣΜ, άλλων σωματείων-παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος στη πρώτη συνάντηση της χρονιάς που, προφανώς, θα κρύβει πολλές συγκινήσεις για την ομάδα της Θουρίας.

Μεταξύ άλλων ο «ισχυρός» άνδρας του Πανθουριακού, που φάνηκε αρκετά επιθετικός, ανέπτυξε το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του (θέλει πρωτάθλημα και κύπελλο) , μίλησε για «πόλεμο» τον οποίο δέχεται από Καλαμάτα, Ένωση και σωματεία και «άφησε» αιχμές όσον αφορά την τήρηση των κανονισμών, εντός και εκτός γηπέδου, στο νέο πρωτάθλημα.

Έκανε «στάση» και στα θέματα γηπέδου, ακαδημιών και Παναγιώτης Δρούγας, αφήνοντας αιχμές για τον μέχρι πρότινος Ενωσιακό προπονητή. Αναλυτικότερα τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας του κ. Χριστόπουλου στη πρώτη συνάντηση, η οποία έγινε παρουσία του τεχνικού διδύμου (Αργυρόπουλος και Κεράνης), των συμβούλων Γιάννη Φαββατά και Γιάννη Μαρινόπουλου και των περισσοτέρων εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας…

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΜΕ»

«Ευχαριστώ τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα μας παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν από αλλού. Θέλουμε μια δυνατή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θα βάλει τις βάσεις για να ψάξει εντονότερα το άλμα τη μεθεπόμενη. Μεγάλο στοίχημα για μένα να προωθηθούν σταδιακά παιδιά από τις ακαδημίες και ταυτόχρονα να αγωνιστούμε το 2017-18 στο γήπεδό μας»

 

«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

«Όταν ανέλαβα την ομάδα ξεκίνησε πόλεμος από ομάδες των γύρω περιοχών ωστόσο εμείς δεν εξαρτόμαστε από κανένα. Μόνη μας εξάρτηση είναι το γήπεδο, μιας και περιμένουμε να μπούμε στο δικό μας, ωστόσο θα τελειώσει»

 

«ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ»

«Πλέον δεχόμαστε και ανοιχτό πόλεμο από τη Καλαμάτα. Μίλησα πριν από καιρό με τον κ. Παπαδόπουλο, το θεώρησα τιμή μου να με καλέσει αυτός ο άνθρωπος που είναι ο ζωντανός θρύλος της Καλαμάτας και του ανέφερα ότι με «παλιά υλικά» δεν φτιάχνεις κάτι καινούργιο.

Τότε ξεκίνησε ο πόλεμος. Η Καλαμάτα είναι τεράστια ομάδα, όταν όμως κοιτάς προς τα κάτω και θες να λειτουργήσεις έτσι μονάχα τέτοια δεν αποδεικνύεσαι. Ήμουν πρόθυμος να βοηθήσω αλλά…»

 

«ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

«Βλέπω ότι κάποιοι θέλουν να δώσουν το πρωτάθλημα στη Καλαμάτα. Ακούμε διάφορα...

’Η θα της «δώσουν» αυτοί που ορίζουν τα πράγματα  ή θα το «πάρει». Εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα παλέψουμε για πρωτάθλημα και κύπελλο.»

«ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΥΓΑ…ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;» «Έδωσα άδεια στο κ. Δρούγα να αναλάβει τους εφήβους της Καλαμάτας όταν μου το έκανε γνωστό. Σήμερα θα έπρεπε να είναι εδώ ως μέλος του επιτελείου μας. Τον βλέπετε;»

1213 views
Top