ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Για ...πολλά αλλά όχι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα" (pics)

'Εχει  ένα από τα ισχυρότερα ροστερ της Α κατηγορίας και θέλει να το αποδείξει και εντός γηπέδου φθάνοντας στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχουν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο. Ο λόγος για τον ποιοτικότατο και «γεμάτο» σε όλες τις θέσεις Πανθουριακό που ξεκίνησε τρέξιμο το απόγευμα της Δευτέρας(1/8), στο γήπεδο του Ασπρόχωματος, το οποίο θα έχει ως έδρα του φέτος, ανεβάζοντας κατακόρυφα το πήχη και δείχνοντας έτοιμος να ενσωματωθεί στο γκρουπ των… κορυφαίων του νομού.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΌΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ

Βεβαίως, ο πανέξυπνος και «μπαρουτοκαπνισμένος» πλέον από συνθήκες πρωταθλητισμού Γιώργος Αργυρόπουλος φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αλλά και να διώξει από νωρίς το άγχος από τα πόδια των παικτών του…

«Για μας ο αθλητισμός είναι το αποκούμπι, είναι τρόπος ζωής. Πρώτα να περνάμε καλά. Μετά τη περυσινή μας πορεία στόχος είναι να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Δεν είναι όμως αυτοσκοπός το πρωτάθλημα ή το κύπελλο.

Θέλουμε να φτάσουμε μακριά αλλά χωρίς άγχος και πίεση. Ταυτόχρονα, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να βελτιωθούμε και να αναδείξουμε νέα παιδιά. Το ροστερ έχει κλείσει σε απόλυτο θα έλεγα βαθμό ωστόσο ενδέχεται να κάνουμε κάποιες «συμπληρωματικές» κινήσεις» μας δήλωσε ο στυλοβάτης της σπουδαίας πορείας του Πανθουριακού στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της περασμένης χρονιάς.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ…ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Όπως προαναφέραμε, ο κ. Αργυρόπουλος, που έχει πλέον στο πλευρό του τον Φραγκίσκο Κεράνη, με τον παλιό παίκτη να κάνει στροφή στη προπονητική, διαθέτει σπουδαίους παίκτες και πληρέστατο ροστερ.

Πιο συγκεκριμένα στη λίστα των παικτών που συνεχίζουν από πέρυσι (Βασιλόπουλος Β, Βλάχος, Ηλιόπουλος, Καράμπελας, Πατσιώτης, Παπαδημητρίου, Πιχιγιόνι, Σεφεράσι Β, Κωνσταντόπουλος και ο Χαρμπίλας ο οποίος έλειπε λόγω στρατού) ήρθαν να προστεθούν οι Δημήτρης Αντωναίος, Σπύρος Δασκαλάκης, Πάρης Καλλιντέρης, Παναγιώτης Καραγιάννης, Μιχάλης Μιγκάκης, Άρης Μουστάκας, Γιάννης Ντόκο, Βασίλης Πανταζής, Θόδωρος Πετράκος, Θόδωρος Σταθάς και οι νεαροί Σπύρος Μαργαρίτης, Μιχάλης Φιλίππου, Νίκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Φαββατάς, διαμορφώνοντας ένα δυναμικό που κάθε προπονητής θα επιζητούσε.

Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα θα έχει συνεχείς προπονήσεις στο Ασπρόχωμα και μετά τις 10 του μήνα θα έρθουν τα πρώτα φιλικά. Στις 13 με Τέλο Άγρα, στις 17 με Αίαντα, στις 20 με Εθνικό Μελιγαλά και στις 24 με Ανδρούσα, όλα στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

1272 views
Top