ΕΡΑΝΗ: Χαμηλούς τόνους αλλά και... "βλέψεις εδραίωσης, πήρε Μητρόπουλο (pics)

Η επίσημη πρώτη προπόνηση της σεζόν της Εράνης Φιλιατρών πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας παρουσία του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου,ο οποίος δέχθηκε μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά κυρίως των «αξόνων» του ποδοσφαιρικού τμήματος που θα διεκδικήσουν την εδραίωση στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Μιλάμε για διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές αλλά και φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου των Φιλιατρών που όλοι μαζί θα ψάξουν την επιτυχημένη πορεία σε μια μεταβατική σεζόν.

Ο Νίκος Φρούσος και ο συνεργάτης του Κώστας Λυπερόπουλος ξεκινούν τη διαδικασία «χτισίματος» της ομάδας που θα ζητήσει σε πρώτη φάση τη παραμονή, δίνοντας μεγάλο βάρος και σε νέα παιδιά.

Άλλωστε η Εράνη θα στηριχθεί σε απόλυτο βαθμό στο ντόπιο στοιχείο και σε νεαρά παιδιά, έχοντας εξασφαλίσει τη παραμονή μεγάλου μέρους του κορμού. Είναι βέβαιο ότι θα γίνουν κάποιες προσθήκες στη συνέχεια, όπως για παράδειγμα του Γιώργου Μητρόπουλου (44 ετών, επιθετικός ΠΑΟ Καλού Νερού Νερού, ΑΟ Κυπαρισσίας), με γνώμονα την ισχυροποίηση του ρόστερ εν μέσω συγκεκριμένων αγωνιστικών δεδομένων και χωρίς μεγάλα οικονομικά ανοίγματα.

*Ευχαριστούμε το «filiatranews.gr» για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών.

512 views
Top