ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Τα άλλαξαν όλα! Νέα πρόσωπα, επιστροφές και μικροί- Συμφωνία με Κάλλα, έρχονται ακόμη δυο

Πάτησαν γήπεδο και άρχισαν τα…χιλιόμετρα στον ΑΟ Διαβολιτσίου που φέτος θα παρουσιαστεί με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο!

Οι αλλαγές είναι σαρωτικές και είναι χαρακτηριστικό πως στην «πρώτη» η οποία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης δεν βρέθηκε κανείς από την ομάδα που τελείωσε πέρυσι το πρωτάθλημα!

Αντίθετα, υπήρξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας οι οποίοι μαζί με κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών αλλά και ντόπιων νεώτερων σε ηλικία θα κάνουν το νέο ξεκίνημα για τον ιστορικό σύλλογο, υπό την καθοδήγηση του επίσης νέου στον πάγκο, Μιχάλη Φασουλή.

Οι μεταγραφές, ουσιαστικά επιστροφές -παιδιά του Διαβολιτσίου επί της ουσίας- μιας και έχουν παίξει για τον σύλλογο στο παρελθόν, είναι οι Μπαλόπουλος, Γιάννης Ζάκκας, Σάκης Παπαδόγιαννης, Βασίλης Κρεμμύδας, Μάνος Θεοδωρόπουλος.

Οι νεοαποκτηθέντες οι οποίοι έδωσαν το παρών στην «πρώτη» ήταν οι Σταματόπουλος Παναγιώτης, Αρβανίτης Στάθης, Αρβανίτης Άρης, Κατσαρέας Τζανέτος και ο Αντώνης Καλογερόπουλος.

Τους παραπάνω θα πλαισιώσουν πολλά νέα παιδιά, γηγενείς στην πλειοψηφία τους κάποιοι από τους οποίους είχαν δοθεί δανεικοί και επέστρεψαν και οι οποίοι είναι οι Σουλαντίκας Παναγιώτης και Παύλος, Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, Ντουμάνι Γ. και Φ., Νικολόπουλος Σταύρος, Μερκούρης Άρης. Ηλιόπουλος Φώτης, Γκότσης Δημήτρης, Γιάννης Τασιόπουλος, Φώτης και Πέτρος Αθανασόπουλος, Ραντομίροφ, Διαγούπης.

«Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να συγκεντρώσουμε γρήγορα τους απαραίτητους βαθμούς για τη σωτηρία μας ώστε στη συνέχεια να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα μικρότερα παιδιά», τόνισε ο Μιχάλης Φασουλής στις πρώτες του δηλώσεις για την νέα χρονιά και συμπλήρωσε:
«Θέλουμε να αναδείξουμε το ντόπιο στοιχείο και θα κινηθούμε προς αυτή τη κατεύθυνση. Η ομάδα θα είναι ένα μείγμα από παίκτες που ήταν παλιότερα στο σύλλογο με κάποιες προσθήκες ακόμη κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου του ΑΟ Διαβολιτσίου, Περικλή Τασιόπουλου, ο οποίος επισήμανε: «Η ομάδα θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο στη φετινή χρονιά. Ξεκινάμε με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά ευελπιστώντας να φτάσουμε γρήγορα στη σωτηρία που είναι και ο στόχος μας και να μπορέσουμε να προωθήσουμε τα παιδιά των ακαδημιών μας».

Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Δασκαλόπουλος καθώς και ο πρώην δήμαρχος Ανδανίας Γιώργος Διαγούπης.

Τέλος, η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει τελειώσει για το Διαβολίτσι καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συμφωνήσει με τον 21χρονο επιθετικό Γιώργο Κάλλα, από την Ανδρούσα, ενώ σε επαφές βρίσκονται και με τους Θανάση Γκότση από το Δώριο και Γιάννη Μωράκη από τον Πάμισο.

808 views
Ετικέτες
Top