ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ψηλά ο πήχης με το... καλημέρα (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η «πρώτη» προπόνηση του ΑΟ Κυπαρισσίας, στο γήπεδο της Τριφυλιακής πόλης, η οποία δεν είχε επίσημο χαρακτήρα-η επίσημη πρώτη θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του μήνα-αλλά στάθηκε αρκετή για να φανερώσει το κλίμα και τις «υψηλές επιθυμίες» διοίκησης, τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών.

Η δυναμική παρουσία μελών της διοίκησης και οι αναφορές του προέδρου Νίκου Παππά θα λέγαμε μάλιστα ότι υπερκάλυψαν τα κενά στο ροστερ αλλά και την απουσία των κκ Παναγόπουλου, Νομικού. Ο προπονητής του ΑΟΚ συμμετέχει σε σεμινάρια προπονητικής ενώ ο γυμναστής της ομάδας θα ενσωματωθεί αργότερα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πάντως ο κ. Παππάς ήταν ξεκάθαρος… «Θέλουμε ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να πάει ψηλά και να πρωταγωνιστήσει. Το ροστερ είναι δυνατό, κρατήσαμε τους καλύτερους,ο κορμός υπάρχει κι εμείς θα είμαστε κοντά σας, όπως άλλωστε και ο κόσμος της Κυπαρισσίας» τόνισε ο πρόεδρος του ΑΟΚ μεταφέροντας το κλίμα αισιοδοξίας και …υψηλών στόχων στην ομιλία του προς τους παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το τρέξιμο ξεκίνησε με παίκτες του κορμού και με τους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν και που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή( Βασιλόπουλος, Ζαφείρης, Καναβός, Γαλάνης, Κυριακούλης, Μπακόπουλος) ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται τουλάχιστον 2-3 σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης.

 

1282 views
Top