Και Φέστα, και Σκαφιδά ο Απόλλωνας

Παίκτες του Απόλλωνα Καλαμάτας είναι και επισήμως πλέον οι Κώστας Φέστας (φώτο) και Δημήτρης Σκαφιδάς, με τους δύο παίκτες να γίνονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «μελανόλευκων» στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Φέστας φόρεσε επί πέντε συναπτά έτη την φανέλα του Αστέρα Αρφαρών και αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του 31χρονου δεξιού ακραίου αμυντικού στον ιστορικό σύλλογο, τον οποίο «υπηρέτησε» ξανά την περίοδο 2009-10, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αστέρα Μικρομάνης.

Ο Σκαφιδάς είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και ενίοτε ως δεύτερος επιθετικός και προέρχεται ποδοσφαιρικά από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου. 

Τις προηγούμενες ημέρες είχε ανακοινωθεί η απόκτηση των Γιώργου Μπούρα (από Αστέρα Αρφαρών), Γρηγόρη Παπαγεωργίου (από ΑΟ Διαβολιτσίου), Παναγιώτη Ξυδιά (από Τέλλο Άγρα Γαργαλιάνων) και Κώστα Καρδάση (από ΑΟΠΚ Πατίστα).

Τέλος, με τα χρώματα του Απόλλωνα θα αγωνίζεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη νέα σεζόν ο Θανάσης Κλουβάτος, καθώς τόσο η Μαύρη Θύελλα, όσο και ο ΑΣ Πανθουριακός απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό.

372 views
Top