Κακαλέτρης: "Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς"

«Κομπλέ» θα παραταχθεί το Σάββατο απέναντι στον Μεσσηνιακό Γ.Σ. ο Τσικλητήρας Πύλου.
Ο Νίκος Κακαλέτρης σε δηλώσεις του αναγνωρίζει την δυσκολία του, αναφέροντας τα εξής: «Το παιχνίδι αυτό έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς γίνεται απέναντι σε μια ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία.
Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στον τρόπο που θα αγωνιστούμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο τις πολύ καλές εμφανίσεις μας για να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία.

«Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς»
Το σύνολο του Νίκου Κακαλέτρη έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής, μετρώντας μόνο νίκες στις 7 πρώτες αγωνιστικές με αποτέλεσμα να συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τον Πάμισο Μεσσήνης.
Ο πολύπειρος τεχνικός εκθείασε την προσπάθεια των παικτών του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, που είχε ως αποτέλεσμα να αποδίδουν τόσο καλά: «Βλέπουμε το αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που έκαναν οι ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και μετέπειτα. Αυτοί μόνο είναι οι πρωταγωνιστές, αφού έχουν δουλέψει και όταν δουλεύεις σε ένα τόσο μεγάλο βαθμό, θα αμειφθείς και τα αποτελέσματα φαίνονται».

270 views
Top