ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στοχεύει άνετη παραμονή και...βλέπει εδραίωση στα ψηλά(pics)

Ξεκούραση τέλος για του ποδοσφαιριστές του Μιλτιάδη που ξεκίνησαν, το απόγευμα της Παρασκευής, το τρέξιμο και τη προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο υπό τις οδηγίες του «άριστου καπετάνιου» Κώστα Λαμπρόπουλου και υπό το βλέμμα μελών της διοίκησης και λιγοστών φιλάθλων.

Ξεκίνημα που μπορεί να είχε κάποιες απουσίες ωστόσο στάθηκε αρκετό να φανερώσει το κλίμα αισιοδοξίας και σιγουριάς το οποίο επικρατεί στο σύλλογο της Τριφυλίας και εξωτερικεύτηκε μέσα από τις δηλώσεις του κ Λαμπρόπουλου…

«Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία που είναι και το σημαντικότερο. Αυτό για όλο τον κόσμο και βεβαίως όλους όσοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο στο νομό μας. Στόχος του φετινού Μιλτιάδη είναι, όπως άλλωστε και πέρυσι, να φθάσει γρήγορα στη παραμονή και εν συνεχεία να διεκδικήσει την εδραίωση στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Δεν θα είναι εύκολα και φέτος ωστόσο έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και την ομάδα» μας δήλωσε ο πολύπειρος τεχνικός που «έκλεισε» στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις…

«Οι πρωταθλητές αλλά και αυτοί που θα υποβιβαστούν θα γίνουν γνωστοί τον προσεχή Απρίλιο και όχι τον Αύγουστο που διανύουμε»

IΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ- ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Μπορεί να προέκυψαν κάποιες απώλειες (Καλογήρου, Μπάλλας, Φαράντος, Σταματόπουλος κα) ωστόσο και μετά τις κινήσεις διοίκησης και τεχνικού επιτελείου, θα λέγαμε ότι το δυναμικό του Μιλτιάδη είναι εξίσου ισχυρό, ίσως και ποιοτικότερο, με την απόκτηση των Στρατή, Ν. Γιαννόπουλου (οι δυο τους και ο Μπαρτσελό, παίκτες που έρχονται από την Αθήνα, θα ενσωματωθούν αργότερα αλλά με «μικρή συμμετοχή» στη προετοιμασία), Παλιά, Τσέρτου, Κάππου, Παυλόγιαννη αλλά και η συμφωνία με τον Κώστα Γιαννόπουλο που προέρχεται από τη Βαλύρα.

Οι παραπάνω μαζί με τους παίκτες που «συνεχίζουν» και είναι οι Δημόπουλος, Γ. Ζώτος, Αναστασόπουλος, Γεωργιόπουλος, Διαμαντόπουλος, Καραμπότσος, Ταχίρι, Ταγκαλάκης, Παντελής, Κυριακόπουλος, Γαλάνης και ο ταλαντούχος Ανδρέας Ζώτος, συγκροτούν ένα ιδιαίτερα ισχυρό και δυναμικό ταυτόχρονα ροστερ το οποίο θα διεκδικήσει άνετη σωτηρία και διάκριση.

432 views
Top