«Πρώτη» Απόλλωνα Καλ.: «Να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των Απολλωνιστών»

«Λίγα λόγια και πολλή δουλειά» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στην πρώτη συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Απόλλωνα Καλαμάτας για τη νέα σεζόν που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Λουκαρέας»..

Ο ιστορικός σύλλογος θα παραταχθεί φέτος με αλλαγές τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και αγωνιστικά αφού υπάρχει νέα διοίκηση αλλά και τεχνική ηγεσία στον πάγκο.

«Η ομάδα φέτος ξεκινάει κάτι καινούργιο, κάτι δυνατό που θα μας φέρει εκεί που επιθυμούμε όλοι. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να σας προστατεύσουμε απαιτούμε να κάνετε και εσείς αυτό που πρέπει», ήταν τα λόγια του προέδρου Κώστα Μπαρμπίτσα προς τους παίκτες του Απόλλωνα στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τον αγιασμό.

Σύντομο χαιρετισμό στους ποδοσφαιριστές απηύθυναν τα μέλη και εξωδιοικητικοί παράγοντες του Απόλλωνα. Ο Τάκης Βασιλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Σας εύχομαι δύναμη και υγεία. Είναι σημαντικό να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο, να σας βλέπουμε και να ευχαριστιόμαστε. Ψυχή, δύναμη και Απόλλωνας, τίποτε άλλο», κατέληξε ρίχνοντας το σύνθημα και καταχειροκροτήθηκε απ΄όλους.

Στους παίκτες μίλησαν ακόμη ο Παναγιώτης Σουρέας ο οποίος ευχήθηκε καλή σεζόν με νίκες, ενώ ανάλογες ήταν οι ευχές των Δημήτρη Καπουλέα, Μάκη Ελμελόγλου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Τζίμης Αναστασόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν έδωσε το στίγμα των στόχων του Απόλλωνα: «Ήρθαν αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε στη φετινή χρονιά είναι να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη του κόσμου του Απόλλωνα. Η προσπάθειά μας δεν θα είναι εύκολη αλλά θα παλέψουμε με όλα τα παιδιά να χτίσουμε κάτι καινούργιο στηριζόμενοι στην ιστορία του συλλόγου. Ταυτόχρονα θέλουμε να δικαιώσουμε τη φιλοσοφία των ανθρώπων της διοίκησης που στηρίζουν τον Απόλλωνα. Το έμψυχο δυναμικό μας είναι πάρα πολύ καλό. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλευτεί ώστε να παρουσιάσουμε μια δεμένη ομάδα», κατέληξε ο πολύπειρος τεχνικός.

Το παρών στην πρώτη έδωσε ο Κλουβάτος που αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού αλλά και ο Γιάννης Πετρόγιαννης ο οποίος συμφώνησε και εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας. Παρόντες και οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες Ηλίας Μπιζίμης, Κώστας Καρδάσης, Γιώργος Μπούρας, Δημήτρης Σκαφιδάς, Γρηγόρης Παπαγεωργίου, Παναγιώτης- Ματθαίος Λίβας, Παναγιώτης Ξυδιάς.

877 views
Top