ΕΘΝΙΚΟΣ  ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ξεκίνημα με χαμηλούς τόνους αλλά με βλέψεις ανάλογες τις ιστορίας του (pics)

Με χαμηλούς τόνους ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση του Εθνικού Μελιγαλά στο Δημοτικό Στάδιο της περιοχής, παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δημάρχου Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλου και της εκπροσώπου της μείζονος πλειοψηφίας, Γιώτας Γεωργακοπούλου, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και παλιών μελών της διοίκησης του Εθνικού Μελιγαλά.
Πρώτα πραγματοποιήθηκε το μοίρασμα του αθλητικού υλικού στους ποδοσφαιριστές και ο αγιασμός και ακολούθως τον λόγο πήρε ο νέος πρόεδρος του Εθνικού, Νίκος Φρέσκας, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Αφήνουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος, σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα "οικογένεια". Θα υπάρχει αγάπη μεταξύ των μελών της, θέλουμε να ευχαριστηθούμε την φετινή χρονιά. Δεν λέμε ότι έχουμε ως στόχο την παραμονή ή το Κύπελλο, αλλά να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο. Ο Εθνικός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Μεσσηνία, οι ποδοσφαιριστές και τα νέα παιδιά θέλω να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για να μας δικαιώσετε».
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Δημάρχου και πρώην προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Αριστείδη Σταθόπουλου, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία με υγεία σε όλους τους αθλητές αλλά και στο νέο ΔΣ του Εθνικού το οποίο αποτελείται από πολλούς νέους ανθρώπους να πετύχει τους στόχους του. Πρόσθεσε πως θέλει προσοχή το πρωτάθλημα και ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή κ. Βανικιώτη να λειτουργήσουν ως ένα για να φέρουν τον Εθνικό όσο πιο ψηλά γίνεται.
Τέλος, αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν εργασίες στο γήπεδο (έχει ήδη γίνει σπορά).

Πως διαμορφώνεται το ρόστερ
Από τους «παλιούς» ποδοσφαιριστές, έχουν παραμείνει οι Χριστόπουλος, Θανόπουλος, Κ. Κανελλόπουλος, Γεωργόπουλος, Σαραντόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μακρυνιώτης, Ζάγουρας, Λάγιος.
Επέστρεψαν οι Μουρούσιας (Διαβολίτσι), Ρουσσιάς (από την Αθήνα) και Καρατζούλιας (Αρφαρά), ενώ αποκτήθηκαν οι Σταύρος Δημητρέλης (από Δόξα μεγαλόπολης), Παναγιώγης Σίνος (από Τσικλητήρα Πύλου), Γιάννης Καρύδης (από Αστέρα Αρφαρών), Δημήτρης Χότζα (από Διαβολίτσι), Δημήτρης Αλεβίζος, Γιώργος Κουρνιώτης (από Μεσσηνιακός).
Σημειώνεται πως στην προετοιμασία θα συμμετέχουν μικροί ποδοσφαιριστές από το παιδικό.

 

962 views
Top