ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: «Πρώτη» με βάση στο μέλλον (pics)

«Πρώτη» και αγιασμό με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την περσινή χρονιά, πραγματοποίησε σήμερα ο Πάμισος Μεσσήνης στην ιστορική του έδρα.
Νέο και πιο νεανικό ρόστερ, νέος προπονητής (Αλέξης Μαντζούνης) και νέα διοίκηση, της οποίας ηγείται ο Γιώργος Ντούλης ο οποίος απουσίαζε από το γεγονός λόγω θανάτου οικογενειακού προσώπου αλλά και διαφορετικοί στόχοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στην πρώτη συγκέντρωση του ιστορικού σωματείου.
Παρευρέθησαν εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης ο πρόεδρος της μείζονος πλειοψηφίας του Δήμου Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και αρκετά μέλη του ΔΣ του Παμίσου.
Μετά τον αγιασμό, ευχές για καλή χρονιά απηύθυναν ο υπεύθυνος των αθλητικών του Δήμου Μεσσήνης Σπύρος Κρασσακόπουλος, ο κ. Αναστασόπουλος, το μέλος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Νίκος Ρούτσης και ο αντιπρόεδρος Αλέκος Βλαχάκης.
Οι νέοι και …παλιοί
Χωρίς πολλές μεταγραφές και με αρκετούς παίκτες από τις ακαδημίες αποτελείται το ρόστερ προς το παρόν.
Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που θα «τραβήξουν» το κουπί είναι οι Ηλίας Ηλιόπουλος, Νίκος Πατσιώτης (επέστρεψε από την Ανδρούσα), Γιάννης Μωράκης, Δημήτρης Μπερερής, Δημήτρης Φιλόπουλος, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Διονύσης Παπαδόπουλος, Γιώργος Χαρλέπας, Γιώργος Αριστομενόπουλος (από Διαβολίτσι), Τάσος Τρακάκης, Άγγελος Γεωργιόπουλος, Αλέξανδρος Ρούτσης, Θανάσης Αλεβίζος, Θεόδωρος Κατσιβαρδέας, Νίκος Κοντομανωλόπουλος, Βασίλης Τσούσης, Παναγιώτης Κοντογόνης, Χρήστος Μάρκου, Σωτήρης Δημητρακόπουλος (επέστρεψε από την Αμερική). 

 

1007 views
Top