ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κλίμα αισιοδοξίας, χαμηλοί τόνοι και …Σωτηρόπουλος (pics)

Με στόχο την άνετη παραμονή και την συνέχιση της πετυχημένης «συνταγής» της περσινής χρονιάς, η Ανδρούσα πραγματοποίησε σήμερα (08/08) την πρώτη της προπόνηση  για την σεζόν 2016-2017.
Το παρών έδωσε η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο Παναγιώτη Μαραγκούλια, ο οποίος έκανε μια σύντομη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, καλωσορίζοντας τους και αναφέροντας  μεταξύ άλλων πως θέλει να υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και πως στόχος είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του πολύπειρου τεχνικού Σπύρου Τσίκινη, ο οποίος μας δήλωσε πως θέλει να δοθεί συνέχεια στην περσινή επιτυχία της ομάδας, να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του και να πετύχει ο σύλλογος τη γρήγορη παραμονή, έτσι ώστε να πάρουν ευκαιρίες και πιο μικρά παιδιά όπως άλλωστε έγινε και πέρσι.
Σημειώνεται πως ο αγιασμός θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/08) στις 6.30 το απόγευμα.

Σωτηρόπουλος, επιστροφές και …προτάσεις!
Σε αρκετά καλό σημείο βρίσκεται και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Η κίνηση που ανακοινώθηκε μόλις σήμερα ήταν αυτή του πολύπειρου Στέλιου Σωτηρόπουλου από τον Τέλο Άγρα ο οποίος θα φορέσει τα «κυανόλευκα» την ερχόμενη σεζόν (απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής) και θα αποτελέσει το 3ο μεταγραφικό απόκτημα μετά τους Βαγγέλη Βαβαρούτσο (Φαραί) και Γιάννη Κωτσάκη (Δώριο).
Από τους «παλιούς», συνεχίζουν οι Κατσίποδας, Γεωργιόπουλος, Μαραγκούλιας, Θεοδοσόπουλος, Τσώνης, Καλογερόπουλος, Χονδρός, Θεοδωρακάκης, Τσέλα, Ιμεράσι, Κατζιλιέρης (οι τρεις τελευταίοι απουσίαζαν δικαιολογημένα από την «πρώτη»).
Επίσης στην ομάδα επέστρεψαν οι Φάνης Βλαχόπουλος (Μεθώνη), Γιώργος Κολυβάρης(Φαραί), Κώστας Κοσμάς (Νέος Άρις), Δημήτρης Κοντόπουλος(Πανευαικός), Παναγιώτης Δέδες (Ολυμπιακός Ανάληψης), ενώ η Ανδρούσα περιμένει τις απαντήσεις των Χάρη Μουλαβασίλη και Παναγιώτη Βασιλογιαννακόπουλου (Θύελλα Χαρακοπιού), στους οποίους έχει κάνει πρόταση.

921 views
Ετικέτες
Top