ΦΑΡΑΙ: Έστειλε το μήνυμα ο πρόεδρος..." Όσο το δυνατόν ψηλότερα"

To μήνυμα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το Φαραί τη νέα σεζόν έστειλε ο πρόεδρος του καλαματιανού σωματείου, Άρης Θωμόπουλος, στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της χρονιάς…

«Εύχομαι να είστε υγιείς και χαρούμενοι ποδοσφαιρικά όπως είμαστε και εμείς, ως διοίκηση, βλέποντας αυτό το ροστερ. Θέλουμε να γίνεται παρέα, να ευχαριστηθείτε το παιχνίδι και προσπαθήσετε να φέρετε το Φαραί όσο το δυνατό ψηλότερα, γιατί όχι και στη πεντάδα» τόνισε ο κ. Θωμόπουλος εκφράζοντας διοίκηση και τεχνικό επιτελείο μιας και ο Νίκος Γεωργακλής κινήθηκε στο ίδιο τέμπο.

ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ

Πράγματι και με βάση τα δεδομένα, το Φαραί διαθέτει εξαιρετικά ποιοτικό ροστερ ικανό να φτάσει την ομάδα ψηλά.

Στο γκρουπ των παικτών που ανανέωσαν-Φιλανδριανός, Μάρης, Παχής, Σαρρής, Τσέρτος, Σαμιώτης, Μαυροειδάκος, Καπακλής, Μάραντος, Σεριάτος, Πέτση, Δοβλέτης, Παπαδόπουλος, Σπανός, Λικάι, με τους τέσσερις τελευταίους να απουσιάζουν δικαιολογημένα- ήρθαν να προστεθούν και οι Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πετριτάι, Λάζαρης, Σεφεράσι, Μπίτσικας, Κακαλής, Φωτόπουλος και Μανιάτης, που έλειπε δικαιολογημένα, για να «χαρίσουν» το καλύτερο έμψυχο δυναμικό που είχε, πιθανότατα ποτέ, το Φαραί.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας, περιλαμβάνει συνεχείς προπονήσεις μέχρι τις 17 του μήνα οπότε και θα γίνει το φιλικό με την Ανδρούσα (εντός) για να ακολουθήσει το φιλικό με το Ασπρόχωμα στις 21 του μήνα, εκτός έδρας.

444 views
Top