ΠΑΜΙΣΟΣ: Ο εξαιρετικός Αλέξης Μαντζούνης και τα «μπαμ»

Δουλειά με το «καλημέρα» και πάντα με τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει ως προπονητή έπιασε στην Μεσσήνη ο Αλέξης Μαντζούνης.
Ο νέος τεχνικός των «νησιωτών», τον οποίο ακολουθούν εξαιρετικές περγαμηνές για την δουλειά που έχει κάνει στο παρελθόν – μεταξύ άλλων και με την Κυπαρισσία, με την οποία έφτασε μέχρι τα μπαράζ της Γ΄ Εθνικής όπου αποκλείστηκε στο … «τσακ» από την ΑΕ Σπάρτης – θα δουλέψει φέτος με έναν διαφορετικό Πάμισο ο οποίος δεν έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά θα θέσει τις βάσεις για το μέλλον στηρίζοντας τα παιδιά των ακαδημιών του σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Ο κ. Μαντζούνης έχει τεράστια ευχέρεια στο να διαχειρίζεται νέους ποδοσφαιριστές και πάντα δίνει βάση στις ακαδημίες, γι’ αυτό και αποτέλεσε τον «εκλεκτό» της νέας διοίκησης του Παμίσου και του προέδρου Γιώργου Ντούλη, μαζί με τον Ευτύχη Τασιόπουλο που θα εργαστεί ως γυμναστής.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο κ. Μαντζούνης ανέφερε τα κάτωθι:
«Εύχομαι καλή επιτυχία και υγεία στην ομάδα, αλλά και σε όλα τα σωματεία της Μεσσηνίας. Εμείς σαν Πάμισος φέτος, η διοίκηση έχει βάλει έναν στόχο συγκεκριμένο, να στηρίξουμε κάποια παιδιά δικά μας και από το περσινό υπάρχον υλικό αλλά πιο πολύ και από τις μικρότερες ηλικίες, δηλαδή από τις ακαδημίες του Παμίσου, πράγμα που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Επειδή η φανέλα είναι μεγάλη και "βαριά", να υπάρχει μια ανταγωνιστική ομάδα, αυτό είναι δεδομένο».

Τα «μπαμ» και ο προπονητής τερματοφυλάκων
Ο ικανότατος τεχνικός ενημέρωσε επίσης πως μέσα στις επόμενες μέρες ο Πάμισος θα προχωρήσει σε μερικές εκπλήξεις όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και στην προσθήκη ενός προπονητή τερματοφυλάκων για την προετοιμασία.
Τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως αναμένεται να αναγκάσουν αρκετά κεφάλια να «γυρίσουν» προς την Μεσσήνη, παρά το γεγονός πως κανείς από τους «νησιώτες» δεν αναφέρει ως στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής, «κλεισμένοι» είναι οι Γιώργος Αριστομενόπουλος, Νίκος Βιδάκης και Σωτήρης Δημητρακόπουλος (ο πρώτος βρέθηκε και στην «πρώτη»), ενώ επέστρεψε και ο Νίκος Πατσιώτης από την Ανδρούσα.

1547 views
Top