Απόλλωνας- Μιλτιάδης 4-1: Φωτιάδης-ΣκαφιδάςΧ2, χωρίς γκολκήπερ το Πυργάκι! (φωτο)

Με τους Φώτη Φωτιάδη και Δημήτρη Σκαφιδά να πετυχαίνουν από δύο τέρματα, στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, αντίστοιχα, ο Απόλλωνας Καλαμάτας επικράτησε 4-1 σε φιλικό του Μιλτιάδη ο οποίος προβλημάτισε όχι τόσο με την αγωνιστική του παρουσία όσο με το ελλιπές ρόστερ που παρουσίασε.

Ο Κώστας Λαμπρόπουλος είχε στη διάθεσή του 13 όλους και όλους ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων δεν υπήρχε τερματοφύλακας (!) και έτσι κάτω από τα δοκάρια επιστρατεύτηκε και αγωνίστηκε ο Διονυσόπουλος.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες βέβαια η ομάδα του Μιλτιάδη ήταν δύσκολο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική παραταύτα πολέμησε το ματς και μάλιστα στο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου είχε ισάριθμα δοκάρια με τον Αρτέμη Παλιά για να φέρει το ματς στα ίσια.

Η ομάδα του Τζίμη Αναστασόπουλου ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι καθώς με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου το σκορ ήταν ήδη 2-0 χάρη σε φάουλ-φωτοβολίδα του Φωτιάδη στο 2’ και σουτ του ίδιου παίκτη στο 5’.

Ο Μιλτιάδης ισορρόπησε στην συνέχεια το ματς είχε τα δοκάρια με τον Παλιά αλλά στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να ανατρέψει την σε βάρος του κατάσταση.

Ο Απόλλωνας έχοντας την δυνατότητα πολλών αλλαγών παρουσιάστηκε πιο φρέσκος με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Σκαφιδάς στο 45’ και στο 60’ με δύο προσωπικά τέρματα να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0 πριν μειώσει στο 75’ σε 4-1 ο Παυλόγιαννης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛ.: Ματθαίος Λίβας, Φέστας, Πετρόγιαννης, Μπιζίμης, Ζέππος, Παπαγεωργίου, Ξυδιάς, Φωτιάδης, Στάθης Τσουλάκοs, Μπραχίμι, Φαράντος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Αντωνόπουλος, Μπούρας, Σκαφιδάς, Μάλι, Νίκας, Χρ. Εμμανουήλ, Καρδάσης, Φούντας, Γαλανόπουλος

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Διονυσόπουλος, Κάππος, Δημόπουλος, Κατσίγιαννης, Θαν. Γεωργακόπουλος, Γαλάνης, Γεωργιόπουλος, Ζώτος, Παυλόγιαννης, Παλιάς, Τσέρτος. Επαιξαν και οι Δ. Γεωργακόπουλος, Πανταζής.

1109 views
Top