Εντυπωσιακός κατά διαστήματα ο Πανθουριακός, 3-0 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (φωτο)

Νικηφόρο με πολύ καλά δείγματα γραφής ήταν για τον Πανθουριακό το φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου έφθασε εύκολα στη νίκη με σκορ 3-0 παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Βεβαίως, οι ερυθρόλευκοι είχαν απουσίες γεγονός που έκανε το έργο τους αρκετά δύσκολο δίνοντας το «δικαίωμα» στον Πανθουριακό να κυριαρχήσει.

Στο 25΄ ο Άρης Μουστάκας πέτυχε με όμορφο σουτ έξω από τη περιοχή το 1-0 κι ενώ νωρίτερα ο Πανταζής είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, κάτι που έγινε και στο 31΄ με τον Καραγιάννη.

Στο 50΄ ο Δασκαλάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο ξεχασμένος Σεφεράσι με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0, στο 63΄ ο Αναγνωστόπουλος είχε δοκάρι και στο 71΄ ο Καραγιάννης έχασε και πάλι μεγάλη ευκαιρία να χρισθεί σκόρερ. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 75΄ με φοβερό σουτ του Ντόκο από τα 25 μέτρα.

Διαιτητής:Ψηλοπαναγιώτης Βοηθοί: Γεωργαντάς, Μιχαλόπουλος

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ:Καλλιντέρης(46΄ Σταθάς), Δασκαλάκης, Ηλιόπουλος(46΄ Ντόκο), Μουστάκας(56΄ Φιλίππου), Σεφεράσι, Καράμπελας, Πανταζής(67΄ Μαργαρίτης), Χελάς(62΄ Παπαδημητρίου), Πατσιώτης, Μιγκάκης, Καραγιάννης(74΄ Βλάχος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λυμπερόπουλος, Αργάνης, Στυλιανόπουλος, Σταυρόπουλος(60΄ λ. τρ. Μάλαμας), Γ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Μπαζάνης(Διπλάρης), Τσεκάνι(26΄ λ. τρ. Μπέρμπερη), Αναγνωστόπουλος(Κουτρουμάνης), Σώκαλης, Μαρούδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1073 views
Top