ΑΕ Αβίας: Ομάδα- παρέα στην μάχη της παραμονής (φωτο)

«Xωρίς πίεση και άγχος για το καλύτερο δυνατό», είναι το σύνθημα για τη νέα σεζόν στην Αβία και την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Οι Μανιάτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο της ΄Ενωσης στον Κορδία που θα χρησιμοποιούν φέτος ως έδρα τους.

Το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Γεωργουλέας, Γιώργος Βαβαρούτσος, Δημήτρης Αποστολίδης, Άγγελος Γιαννέας, Δημήτρης Κόρμπης, Νίκος Γεωργίκος, Κώστας Μητσέας, Λεωνίδας Λυκουρέζος, Θωμάς Τζανετέας, Κώστας Μπαχράμης, Κώστας Αλντέσκος, Κώστας Παγώνης, Θανάσης Γεωργαντάς, Νίκος Κολοκούβαρος.

Στο ρόστερ είναι ακόμη οι Γιάννης Μαλίκης, Δημήτρης Πολυμενέας, Σωτήρης Φουρναράκος, Αντρέι Γκλίγκα, Θανάσης Ψαρρέας, Δημήτρης Χανδρινός και οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην «πρώτη».

«Δυστυχώς για μας τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε κυρίως με το θέμα του γηπέδου αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Είμαστε μία παρέα και έτσι συνεχίζουμε. Ο στόχος μας είναι η παραμονή και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Διονύσης Πουλής και συμπλήρωσε:
«Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, περισσότερο απαιτητικό από πέρυσι ενώ σίγουρα δεν έχει σχέση με την τελευταία χρονιά που εμείς είμαστε στην Α’ τοπική. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε χωρίς άγχος και ότι ήθελε προκύψει…».

1991 views
Ετικέτες
Top