Ολυμπιακός Καλ. – Αίαντας 2-2: Ισοπαλία στην πρόβα Κυπέλλου

Ο Αίαντας προηγήθηκε δυο φορές, ο Ολυμπιακός είχε ισάριθμες απαντήσεις και το φιλικό- πρόβα τζενεράλε των δυο ομάδων ενόψει του σαββατιάτικου Κυπέλλου Μεσσηνίας, έληξε ισόπαλο 2-2.

Ο Λάκης Σπάλας και ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος έκαναν πολλές δοκιμές βάζοντας –σωστά- αρκετά νέα παιδιά σε σημείο που στο β’ μέρος το ματς θύμιζε αγώνα … Λυκείων με τους μικρούς να τα δίνουν όλα!

Παίχτηκαν δυο 35λεπτα στο "Γ. Λουκαρέας" και το σκορ άνοιξε με σουτ ο Αντεμάι στο 25’ ενώ η απάντηση από πλευράς Ολυμπιακού ήρθε από τον Μαρούδα λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εκ νέου μπροστά στο σκορ με μακρινό σουτ στο «Γ» του Κανιώρου στο 63’ για να ισοφαρίσει ο Μάλαμας με ωραίο πλασέ στο 68’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φιλόπουλος, Στυλιανόπουλος, Τσαναλίας, Αργάνης, Σταυρόπουλος, Πολυμενέας, Σώκαλης, Αναγνωστόπουλος, Τσεκάνι, Μπαζάνης, Μαρούδας (αρχική 11άδα), Στ. Μπάλας, Μάλαμας, Μπέρμπερι, Κακαλέτρης, Μπαντάς, Κουτουμάνης.

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Αλεξανδρόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Παλιατσέας, Περιβολάρης, Ζαφείρης, Μιχαλόπουλος, Στραβάκος, Πανταζής Γ., Αντεμαϊ, Ηρακλής (αρχική 11άδα), Καραχάλιος, Παυλέας, Κανιώρος, Ζέρβας, Κουλουμπός, Μπαζίγος, Καλογερόπουλος, Αδαμόπουλος, Γκούζος, Μαυροειδέας.

689 views
Top