Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου  για τις τραγικές συνθήκες στο γήπεδο Φιλιατρών ο Νίκος Φρούσος

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κερκίδες του γηπέδου των Φιλιατρών, στοιχείο που πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε αναφέρει, ωστόσο οι υπεύθυνοι εξακολουθούν να μην ασχολούνται δημιουργώντας ερωτηματικά για τη στάση τους.

Μετά το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής, όταν λίγο έλειψε να τραυματιστεί φίλαθλος μετά από το «άνοιγμα» της προβληματικής και επικίνδυνης κερκίδας, σε ένα σημείο όπου βρίσκονται συνήθως πολλά παιδιά, θέση απέναντι στο όλο θέμα πήρε ο προπονητής του συλλόγου των Φιλιατρών Νίκος Φρούσος…

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις όπως πολύ σωστά λέει και ο θυμόσοφος λαός μόνο που μαζί με την εικόνα εγώ θα αναφέρω το προφανές απλά για να τονίσω την σοβαρότητα του προβλήματος!

Οι πάλαι ποτέ κερκίδες του γηπέδου της Εράνης έχουν μετατρέπει σε μια σχεδόν μάζα σκουριασμένων σίδερων και σαπισμένων ξύλων! Κάθε βήμα πάνω στο ερειπωμένο αυτό κατασκεύασμα είναι και μια πρόκληση του καθενός με την τύχη του.

Δε θέλω να εστιάσω τόσο στο αντιαισθητική και συνάμα ντροπιαστική εικόνα του γηπέδου που θα έπρεπε να αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας όσο στο γεγονός ότι πραγματικά είναι επικίνδυνο και τίθεται σοβαρά το ζήτημα της σωματικής ακεραιότητας όσων θαρραλέων αποφασίσουν να παρακολουθήσουν από εκεί κάποιον αγώνα της ομάδας μας!

Απλά κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και ελπίζω οι αρμόδιοι να επιλυθούν του θέματος άμεσα»

488 views
Top