Στέλιος Διαμαντόπουλος:"Δύσκολο ματς αλλά στα ίσια για τη πρόκριση"

Για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, με αντίπαλο τον φιλόδοξο Πανθουριακό, μίλησε στο «Sport365.gr» ο μαέστρος του Μιλτιάδη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Στέλιος Διαμαντόπουλος, ο οποίος μετέφερε και την αισιοδοξία του ενόψει του επαναληπτικού στη Καλαμάτα…

«Πιστεύω πως το σκορ του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Σταθήκαμε πολύ καλά για πρώτο επίσημο παιχνίδι, βγάλαμε αρκετό πάθος και θεωρώ πως δεν αφήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι που μπορεί.

Γνωρίζουμε ωστόσο ότι παίζουμε με μια ποιοτική ομάδα που στην έδρα της θα φάνει ακόμη καλύτερη κι αυτό αυξάνει για εμάς το βαθμό δυσκολίας.

Θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα μαζί με τον προπονητή μας και θα πάμε να διεκδικήσουμε στα ίσια την πρόκριση» τόνισε ο 24χρονος πολυσύνθετος μέσος που ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Σημαντικό βεβαίως ρόλο θα παίξει και το κατά πόσο θα μειωθούν τα προβλήματα για τον Μιλτιάδη που αγωνίστηκε χωρίς Γιαννόπουλο, Στρατή, Παυλόγιαννη, Ζώτο και που θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Αναστασόπουλο στη ρεβάνς.

463 views
Top