ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τα ποδοσφαιρικά «παράσημα» του Παπουτσή εφόδιο στις μάχες του τοπικού

Ο Κώστας Παπουτσής δεν περίμενε βέβαια τα γήπεδα της Μεσσηνίας για να επιβεβαιώσει την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και τη μακρόχρονη παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αειθαλής άσος έδειξε στο ματς με την Καλαμάτα πώς το απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο ελκυστικό αλλά και το πιο δύσκολο όπως έλεγε ο αείμνηστος Γιόχαν Κρόιφ.
Οι τοποθετήσεις του στο γήπεδο, η ικανότητά του να «μαντεύει» την πορεία της μπάλας και να βρίσκεται στην θέση που πρέπει την ώρα που χρειάζεται, είναι ικανότητες που αρκούν να καλύψουν την αναπόφευκτη φθορά του χρόνου.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής με τις 148 συμμετοχές και τα 12 γκολ στην Σούπερ Λίγκα έχει αγωνιστεί σε Κέρκυρα, Παναιτωλικό, Παναχαϊκή, Καλαμάτα αλλά η ομάδα με την οποία έχει συνδέσει τ΄ όνομά του είναι το Αιγάλεω όπου κατέχει και το ρεκόρ συμμετοχών. Και όχι μόνο αυτό. Το πιο εκπληκτικό είναι πως έχει αγωνιστεί και έχει μάλιστα σκοράρει με την φανέλα των «κυανόλευκων» σε όλες τις κατηγορίες. Από την Σούπερ Λίγκα μέχρι το τοπικό!

Η εμπειρία του θα φανεί πολύτιμη στην ομάδα των Γαργαλιάνων καθώς πέρα από την καθαρά αγωνιστική του προσφορά θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και οδηγός για τους νεότερους στην ομάδα.

1646 views
Top