Παν. Σταθόπουλος: "Καλή πορεία σε πρωτάθλημα και μακριά στο κύπελλο"

Για το παιχνίδι στο Ασπρόχωμα, το οποίο έγινε τη περασμένη Κυριακή και τους στόχους του Αστέρα Αρφαρών σε πρωτάθλημα και κύπελλο μίλησε στο «Sport365.gr» ο τερματοφύλακας της ομάδας Παναγιώτης Σταθόπουλος ο οποίος ανταποκρίνεται πλήρως στο ρόλο που του έχει δώσει ο Γιώργος Γκέγκας…

«Η πρόκριση είχε «γύρει προς τη πλευρά μας» μετά τον πρώτο αγώνα αλλά ξέραμε ότι δεν θα ήταν τόσο απλά τα πράγματα στον επαναληπτικό. Θέλαμε το γρήγορο γκολ το οποίο τελικά και πετύχαμε κλειδώνοντας τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και εξασφαλίζοντας το δικαίωμα να συνεχίσουμε.

Όσοι ήταν πάντως στο γήπεδο του Ασπροχώματος είδαν τι έγινε και ξέρουν ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι διαφορετικό» τόνισε αρχικά ο πορτιέρο της ομάδας των Αρφαρών και συμπλήρωσε…

«Μπράβο στην ομάδα και σε όλα τα παιδιά για τη πρόκριση. Ήμαστε καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο αλλά κυρίως πολύ δουλειά».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους στόχους του Αστέρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο στο οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος και πάλι με ομάδα μικρότερης κατηγορίας (Χανδριναϊκό)… «Στόχος μας είναι η καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ξεκινάμε από παραμονή και ότι καλύτερο ακολουθήσει αλλά θέλουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Φυσικά να διακριθούμε και στο κύπελλο περνώντας σε πρώτη φάση στους «8» του θεσμού»

461 views
Top