ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης για Εράνη, Κυπαρισσία, πρωτάθλημα  και...διοίκηση

Για την άνετη, όπως εξελίχθηκε, νίκη επί της Εράνης Φιλιατρών και τη πρόκριση στους «8» του κυπέλλου, όπου ο Πανθουριακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Κυπαρισσία, μίλησε στο «Sport365.gr» ο ικανότατος τερματοφύλακας του συλλόγου της Θουρίας Πάρις Καλλιντέρης λέγοντας αρχικά…

«Παίξαμε με μια ιστορική ομάδα που έχει μεγάλη ποδοσφαιρική διαδρομή στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και κυρίως στο κύπελλο όπου έχει και τις περισσότερες κατακτήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού όμως με το πέρασμα του χρόνου ισορροπήσαμε και αρχίσαμε να δείχνουμε την υπεροχή μας, δημιουργώντας ευκαιρίες.

Έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο το ότι προηγηθήκαμε σχετικά νωρίς πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο, γεγονός που έκανε τα πράγματα πιο απλά» τόνισε ο πολύπειρος πορτιέρο και συμπλήρωσε…

«Στο δεύτερo μέρος κάναμε ίσως το πιο παραγωγικό μας ημίχρονο από θέμα δημιουργίας φάσεων. Πολλές φάσεις αλλά και πολύ καλή αμυντική λειτουργία» είπε ο Καλλιντέρης και ολοκλήρωσε τη τοποθέτησή του για το θεσμό του κυπέλλου… «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε στον θεσμό στον οποίο θέλουμε πολύ να διακριθούμε.

Έχουμε ένα εξίσου δύσκολα ματς με μια από τις παραδοσιακά καλύτερες ομάδες του νομού ωστόσο, εάν παρουσιαστούμε σοβαροί όπως κάνουμε μέχρι τώρα, έχουμε τη δυνατότητα και την ποιότητα σαν ομάδα να περάσουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ωραίο παιχνίδι γιατί και η Κυπαρισσία είναι επίσης ποιοτική ομάδα».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα και τις βλέψεις του Πανθουριακού τη νέα αγωνιστική περίοδο… «Θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όπως λένε. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοίμασα και εύχομαι η δουλειά να βγει μέσα στο γήπεδο γιατί το αξίζουμε πραγματικά όλοι. Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και η εξαιρετική διοίκηση που μας προσφέρει τα πάντα πλαισιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φοβερό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα».

749 views
Top