"Μοιρασιά" στο Διαβολίτσι

Ματς με πολλή ένταση και μοιρασμένες εντυπώσεις διεξήχθη στο γήπεδο του Διαβολιτσίου ανάμεσα στον ΑΟΔ και την Ανδρούσα, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μάριου Καρβούνη, καθώς θεώρησαν ότι αδικήθηκαν στις φάσεις που περιγράφονται παρακάτω.
Στο παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη υπό πολύ δυνατό αέρα που δεν βοηθούσε στο να παιχτεί ορθό ποδόσφαιρο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό με γυριστή κεφαλιά του Γκούνη, ύστερα από κόρνερ του Ηλιόπουλου.
Στο 35΄ το Διαβολίτσι είχε δοκάρι σε σουτ του Θεοδωρόπουλου από το ύψος το μεγάλης περιοχής και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 78ο λεπτό με προβολή του Δημοπουλου.
Στο 80΄ η Ανδρούσα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κάλλα από αμυντικό του Διαβολιτσίου, όμως ο ρέφερι Καρβούνης δεν είδε παράβαση και λίγα λεπτά νωρίτερα  οι φιλοξενούμενοι είχαν ζητήσει  την αποβολή του Δημητρίου χωρίς ωστόσο να εισακουστούν.
● Διαιτητές: Μ. Καρβούνης, Μ. Μανιατέας, Σ. Παλλαδίνος
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Σωτήρης Δημάκης): Μερκούρης, Παπαλέξης, Αριστομενόπουλος, Δημητρίοθ, Γερμανης, Μαρής, Κωστόπουλος (56΄ Χότζα), Δημόπουλος, Βουρνάς (91΄ Παπαδέας), Θεοδωρόπουλος (65΄ Χριστόπουλος), Παλιάς
ΑΝΔΡΟΥΣΑ (Μιχάλης Φασουλής) Κατσιποδας, Καλογερόπουλος (46΄ Βλαχόπουλος), Κρεμμύδας, Γκούνης, Γεωργιόπουλος, Ζάκκας, Μπαλόπουλος, Ηλιόπουλος, Πατσιώτης (60΄ Βοσνάκης), Μουλαβασίλης (69΄ Κάλλας), Φαράντος

277 views
Top