ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μαυρέας για κύπελλο, πρωτάθλημα και...μυστικά  επιτυχίας

Την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του και τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας εξέφρασε, με δηλώσεις του στο «Sport365.gr», ο προπονητής της Αναγέννησης Παραλίας Αντώνης Μαυρέας, μεταφέροντας και τα μυστικά για την πορεία που όλοι επιθυμούν…

«Παίξαμε με μια αξιόλογη ομάδα που πέρυσι τερμάτισε ψηλά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος , σε ένα ματς ιδιαίτερα επικίνδυνο και δύσκολο λόγω των καιρικών συνθηκών. Χρειάστηκε να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι γεγονός που μας οδήγησε στο να πιάσουμε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης για περίοδο προετοιμασίας.

Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο δείχνοντας μερικά από τα καλά στοιχεία της φετινής Αναγέννησης. Σίγουρα, μας βοήθησε και το γρήγορο γκολ» είπε αρχικά ο κ. Μαυρέας και συμπλήρωσε… «Στο δεύτερο ημίχρονο φανήκαμε λίγο κουρασμένοι ωστόσο είναι λογικό μιας και προερχόμαστε από 45 μέρες σκληρής δουλειάς- προετοιμασίας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά βρισκόμαστε μονάχα στην αρχή. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου και θέλουμε τη διάκριση, όπως μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα, όμως το έργο μας δεν θα είναι εύκολο και η απόσταση που καλούμαστε να διανύσουμε είναι μεγάλη.

Συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά, με όρεξη για δουλειά και πολύ σοβαρότητα για να βγάλουμε κάτι που θα αρέσει σε εμάς αλλά και σε όποιους έρχονται να βλέπουν την Αναγέννηση» δήλωσε ο τεχνικός του καλαματιανού σωματείου που ρίχνει πλέον το βάρος στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Μιλτιάδη.

413 views
Top