ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Οι ευχές του πρoέδρου Νικ. Φρέσκα για τη σεζόν που ξεκινά

Τις ευχές του, με αφορμή την έναρξη της σεζόν, προς κάθε κομμάτι του πάζλ που ακούει στο όνομα μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και κυρίως στους ποδοσφαιριστές, μεταφέρει μέσω των δηλώσεών του στο «Sport365.gr» ο πρόεδρος του Εθνικού Μελιγαλά Νίκος Φρέσκας, φανερώνοντας τη ποιότητα η οποία τον διακρίνει ως άνθρωπο και ως νέο παράγοντα στο χώρο του ποδοσφαίρου…

«Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο 24/9/2016 θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, που είναι και οι πρωταγωνιστές, να είναι υγιείς και να κινούνται πρωτίστως στα πλαίσια του ‘’ευ αγωνίζεσθε".

Στους αθλητές του Εθνικού Μελιγαλά εύχομαι να έχουν την υγεία τους και να πετύχουν τους ατομικούς αλλά και ομαδικούς τους στόχους φορώντας την ιστορική φανέλα της ομάδας μας.

Να παίζουν σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και να τιμούν τη φανέλα και την ιστορία του συλλόγου.

Τέλος, προτρέπω τους φιλάθλους μας, να είναι κοντά στην ομάδα μας ώστε να παρακολουθήσουν δια ζώσης τα παιδιά μας να γράφουν μια ακόμη σελίδα στην μακρόχρονη ιστορία του Εθνικού Μελιγαλά»  μας δήλωσε ο κ. Φρέσκας που δείχνει το δρόμο και στους υπόλοιπους παράγοντες του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου.

292 views
Top