ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πανταζής για Απόλλωνα, στόχους και..."αρχές" του Πανθουριακού στο "Sport365.gr"

Μεγάλος πρωταγωνιστής της δύσκολης αλλά και πολύτιμης νίκης του Πανθουριακού, επί του Απόλλωνα Καλαμάτας, ο Βασίλης Πανταζής ο οποίος «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του χαρίζοντας στο σύλλογο της Θουρίας το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Στις δηλώσεις του στο «Sport365.gr» φρόντισε να αποδείξει πως, εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, δικαιολογημένα θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιδιά των μεσσηνιακών γηπέδων τα οποία και κοσμεί εδώ και πολλά χρόνια… «Θα έλεγα ότι η απόδοσή μας δεν ήταν ιδιαίτερα καλή.

Ίσως η κούραση από το κύπελλο, ίσως οι απουσίες κάποιων σημαντικών για την ομάδα παικτών, δεν μας επέτρεψαν να φτάσουμε σε υψηλά επίπεδα. Βεβαίως, το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και ξεκινήσαμε με τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα σύνολο που δείχνει αρκετά ενισχυμένο.

Εύχομαι στον Απόλλωνα να βρεθεί σύντομα εκεί όπου θέλουν και επιθυμούν οι φίλοι του» είπε ο πολυτάλαντος μεσοεπιθετικός που αναφέρθηκε στην επιδίωξη του Πανθουριακού να συνδυάσει τη διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο… «Δεν υπάρχει άγχος κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το ίδιο σημαντικό είναι το ότι διαθέτουμε εξαιρετικό κλίμα και συνθήκες εφάμιλλες σωματείων μεγαλυτέρων κατηγοριών.

Αποτελεί βασικό στόχο το κύπελλο, εκεί όπου ήδη έχουμε πετύχει πολλά με τη πρόκριση στους «4» του θεσμού, αλλά και το πρωτάθλημα δεν μας αφήνει αδιάφορους. Δεν ξέρω μέχρι που μπορούμε να φθάσουμε, ξέρω όμως ότι για τον Πανθουριακό οι έννοιες «ευ αγωνίζεσθε» και ωραίο-επιθετικό ποδόσφαιρο αποτελούν βασικές αρχές».

1140 views
Top