Γεωργαντάς: "Ψυχολογική «ένεση» η νίκη...Aπίστευτο το κλίμα στην Αβία"

Tην αξία του με το καλημέρα έδειξε ο Θανάσης Γεωργαντάς συμβάλλοντας τα μέγιστα στη σπουδαία από κάθε άποψη νίκη της Αβίας, επί του Εθνικού Μελιγαλά, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο πολύπειρος αμυντικός μέσος, που «μετακόμισε» το καλοκαίρι στην Αβία, ήταν ο κινητήριος μοχλός του συγκροτήματος του Διονύση Πουλή, κάνοντας κυριολεκτικά τα πάντα και τα συγχαρητήρια που δέχθηκε μετά το τέλος του ματς φανερώνουν την αποδοχή των στελεχών της ομάδας του… «Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά και όχι αγωνιστικά.

Το κλίμα που συνάντησα στην Αβία είναι απίστευτο, σπάνια το συναντάς σήμερα σε ομάδες» μας είπε αρχικά ο Γεωργαντάς και συμπλήρωσε κάνοντας αναφορά στην αναμέτρηση με τον Εθνικό… «Δεν πιάσαμε υψηλή απόδοση αλλά μετρά η νίκη, μετρούν οι βαθμοί και η ψυχολογική ώθηση που θα μας δώσει για τη δύσκολη συνέχεια.

Οι τρεις βαθμοί αποτελεί ψυχολογική ένεση για την ομάδα που έχει να διαβεί δύσβατα μονοπάτια. Άλλωστε, έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία αργά και ακόμη είμαστε ανέτοιμοι οπότε, τη δεδομένη στιγμή, προέχει να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε ματς».

Κλείνοντας, μίλησε και για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Ανδρούσα «Πολύ δύσκολο ματς. Αντιμετωπίσαμε την Ανδρούσα στο κύπελλο με τα γνωστά αποτελέσματα αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά».

714 views
Top