Σύνθημα "αντεπίθεσης" από Παπαδέα

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μεγάλης, βαθμολογικά και ψυχολογικά, νίκης του Ολυμπιακού Καλαμάτας στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Τέλο Άγρα, Παναγιώτης Παπαδέας, μίλησε στο «Sport365.gr» για τη σπουδαιότητα κατάκτησης του τριπόντου αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος…

«Πολύ δύσκολο ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή και ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά. Πιστεύω ότι το αξίζαμε, όπως αξίζαμε βαθμούς και σε προηγούμενα παιχνίδια στα οποία σταθήκαμε όμως άτυχοι. Ευελπιστώ ότι το νικηφόρο αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει ψυχολογικά έτσι ώστε να δείξουμε στη συνέχεια τις πραγματικές μας δυνατότητες» τόνισε ο Παναγιώτης Παπαδέας και συμπλήρωσε «δεν έχει αξία το ότι σημείωσα εγώ το γκολ της νίκης. Το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες και τον προπονητή μου κ. Σπάλλα για την ώθηση που έδωσε και πολύ δουλειά τις επόμενες μέρες γιατί ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα» επεσήμανε ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων.

Μέσα ο Μαρούδας, όχι ο Τσαναλίας

Στα αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν πιο «γεμάτοι» αφού επιστρέφει ο Μάριος Μαρούδας ωστόσο δεδοένη θεωρείται η απουσία του τραυματία Τσαναλία που θα χρειαστεί μια εβδομάδα ακόμη για να επιστρέψει.

268 views
Top