Οριστικά παρελθόν ο Ηλιόπουλος από τον Πανθουριακό

Οριστικά παρελθόν από το ρόστερ του ΑΣ Πανθουριακού αποτελεί ο Στέλιος Ηλιόπουλος ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα μένοντας ελεύθερος.

Ο 33χρονος μέσος φεύγει σαν φίλος και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει «άπαντες στον Πανθουριακό για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια. Τον πρόεδρο κ. Χριστόπουλο, τους κ.κ. Κουδούνη και Φαββατά από πλευράς διοίκησης, τους φροντιστές κ.κ. Πετρόπουλο και Μαρινόπουλο και φυσικά τον προπονητή, Γιώργο Χριστόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε", λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει:

"'Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, με τους οποίους καταφέραμε πολλά μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια που υπο φυσιολογικές συνθήκες για να επιτευχθούν θέλουν πλάνο πανταετίας. Κορυφαίες στιγμές η κατάκτηση του πρωταθλήματος η άνοδος στην Α' τοπική και η περυσινή μας πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο χάνοντας στις λεπτομέρειες έναν τελικό.
Το σημαντικότερο αυτά τα δυο χρόνια είναι πως η ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, το ευχαριστηθήκαμε που είναι το παν στον αθλητισμό. Η ομάδα πλέον έχει τις βάλεις να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και εύχομαι να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Ο Στέλιος Ηλιόπουλος ο οποίος έχει παίξει ακόμα σε Χανδριναϊκό και Μεθώνη αναμένεται σύντομα να καταλήξει στη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.
 

 

1048 views
Top