Με 11άδα ανάγκης στην Πύλο!

Με 11άδα …ανάγκης θα παραταχθεί ο Εθνικός Μελιγαλά την Κυριακή απέναντι στον πρωτοπόρο και ανίκητο μέχρι στιγμής Τσικλητήρα Πύλου.
Αντί να μειώνονται τα προβλήματα …προστέθηκαν για την ομάδα του Κώστα Κλάδη (;), καθώς πέραν των γνωστών απουσιών (ο Τάκης Καρατζούλιας επιστρέφει το νέο έτος λόγω τραυματισμού, ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του), στην λίστα των «λαβωμένων» προστέθηκαν 4 νέα ονόματα.
Ο Νίκος Λάγιος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, δεν είχε αγωνιστεί στα Αρφαρά και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει, ο Ηλίας Μουρούσιας είχε κάνει 9 ράμματα στο παιχνίδι με τα Αρφαρά και θα δοκιμάσει την Παρασκευή να προπονηθεί παρά την αντίθετη άποψη των γιατρών να μην ρισκάρει, ο Πάρις Καλλιντέρης έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός «μάχης» με τον πολύπειρο Ζαχαρία Αθανασόπουλο να παίρνει την θέση του, ενώ και ο Στάθης Θανόπουλος θα είναι εκτός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!
Με άλλα λόγια, θα λείπουν σίγουρα 4 βασικοί παίκτες (Θανόπουλος, Καρατζούλιας, Κανελλόπουλος και Καλλιντέρης) και ενδεχομένως και δυο ακόμα (Μουρούσιας, Λάγιος)!

265 views
Top