"Χάθηκε η μπάλα" στον Εθνικό και ο "δάσκαλος" τη ψάχνει

Tην άρνηση του Χρήστου Στούκα, του ανθρώπου που ήταν ίσως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Γιώργου Καλόμαλου και προσώπου που διατηρεί άριστες σχέσεις με τους παίκτες του Εθνικού, όντας από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, έφερε η πρόταση του Βασίλη Σακκά για αλλαγή του διοικητικού τοπίου τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Λογική τοποθέτηση θα λέγαμε αφού θα αποτελούσε, προφανώς, μεγάλο λάθος το να γίνει «αποδέκτης» των όσων έχουν προηγηθεί και για τα οποία ευθύνη έχει κυρίως ο πρόεδρος του συλλόγου του Μελιγαλά. Έτσι, ο κ. Σακκάς βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου προσώπου για να παίξει το ρόλο τον οποίο επιδιώκει και όλα θα κριθούν στο συμβούλιο το οποίο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής.

Το σίγουρο είναι πως η κρίση έχει ακουμπήσει για τα καλά την ομάδα του Μελιγαλά και οι φωνές «αντίρρησης» ολοένα και αυξάνονται στην περιοχή-προφανώς και εντός της διοίκησης αφού τα ενεργά πρόσωπα ολοένα και μειώνονται- αλλά και εντός του αγωνιστικού τμήματος, μετά τις αυστηρές συστάσεις του Σακκά προς τους παίκτες και τις αναφορές του σε θέματα δελτίων, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα τον Κώστα Καραμπάγια.

241 views
Top