Διπλό με Μπαρτσέλο ο Μιλτιάδης

Στο …παρά πέντε σημείωσε μεγάλη νίκη ο Μιλτιάδης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Δωρίου χάρη σε τέρμα του Μπαρτσέλο στο 88ο λεπτό.
Το Δώριο τα πήγε καλά αν αναλογιστεί κανείς τις πολλές απουσίες του, ενώ ο Μιλτιάδης με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει και την σκληρή του άμυνα κατάφερε να κλέψει την νίκη.
Στο 1ο ημίχρονο το Δώριο είχε την υπεροχή και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ξυδιά στο 37΄ ενώ στις αρχές του 2ου μέρους ο Μωράκης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα περάσε άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 88ο λεπτό, όταν μετά από λάθος της άμυνας ο Γεωργιόπουλος έκλεψε την μπάλα, έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραία σέντρα βρήκε το κεφάλι του πολύπειρου Μπαρτσέλο για το 1-0.
Μετά το φινάλε του αγώνα υπήρξαν μικροαψιμαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων, ωστόσο δεν δόθηκε συνέχεια.
● Διαιτησία: Η. Νικολόπουλος, Α. Τσουκάλη, Ε. Ζαρακοβίτης
ΔΩΡΙΟ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Παντελής, Γεωργιόπουλος, Μωράκης, Τσαμπούρης, Γκιάτα, Γκότσης, Ψωρομύτης, Παπαδόγιαννης, Ξυδιάς, Γεωργακόπουλος, Βασιλόπουλος (25΄ Λιόγας)
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλλας, Ανδρώνης, Σταματόπουλος (88΄ λ. τρ. Τσαγκαλάκης), Αναστασόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πλατάκης (84΄ Λακριντής), Μεμά (55΄ Σωτηρόπουλος), Μπαρτσελό

406 views
Top