Ο Σώκαλης "σφράγισε" την νίκη του Άγρα

Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι πέραν της ήττας με 2-0 από τον Τέλο Άγρα το Διαβολίτσι. Μετρώντας πολλές απουσίες, μαζί και αυτή του Σωτήρη Δημάκη, ο ΑΟΔ γνώρισε φυσιολογική ήττα από τον Τέλο Άγρα ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια την νίκη.
Στο 1ο ημίχρονο Άγρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Κολεσνιτσένκο, Ντινιωτάκη και Παγώνη πριν προηγηθεί με τέρμα του Ντινιωτάκη στο 32΄ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και είχαν μια καλή στιγμή με τον Χριστόπουλο να σουτάρει από καλή θέση, όμως ο Σταθάς έσωσε.
Στο 79΄ ο Σώκαλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ «σφράγισε» την νίκη της ομάδας του και ταυτόχρονα την μεγάλη βαθμολογική ανάσα που πήρε η ομάδα των Γαργαλιάνων.
● Διαιτησία: Γ. Μπλάνας, Η. Ρέκκας, Σ. Παλλαδίνος
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Θανάσης Λακριντής): Σταθάς, Πότσης, Γεωργόπουλος, Ανδρώνης, Χούτος, Φιλάι, Μερκούρης (65΄ Μπούρδος), Σώκαλης (86΄ Μπουλόν), Ντινιωτάκης, Παγώνης (75΄ Νικολόπουλος), Κολεσνιτσένκο
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Μιχάλης Παυλάκης): Μερκούρης, Αριστομενόπουλος, Παπαλέξης, Καστριτσέας, Δημητρίου, Μαρής, Γερμάνης, Δημόπουλος, Χριστόπουλος, Παλιάς, Βουρνάς (55΄ Χότζα)

271 views
Top