«Καυστική» ανακοίνωση του ΑΟ Φαραί για Μαντζούνη: "με τον... Αλέφαντο, ποιός ασχολείται!"

Φουλ επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Φαραί για τον Αλέξη Μαντζούνη σε απάντηση των όσων δήλωσε ο προπονητής του Παμίσου Μεσσήνης σε τοπική εφημερίδα, αναφορικά με το ισόπαλο 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων για την 14η αγωνιστική της Α' Τοπικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Φαραί:

«Θέλουμε να αναφέρουμε ότι λυπούμαστε για το ήθος και το ύφος του κ. Μαντζούνη για τις "λασπολογίες" κατά των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και του προπονητή μας και γενικότερα της ομάδας μας.

Είναι δηλώσεις που δεν τιμούν την ιστορική ομάδα του Παμίσου, που πρώτα αυτή προσβάλλει (προφανώς δεν γνωρίζει ο εν λόγω κύριος ποια ομάδα υπηρετεί).

Υποσχόμαστε δε ότι στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ μας, εάν βέβαια είναι ακόμη αυτός προπονητής, θα φροντίσουμε πρώτα να επικοινωνήσουμε μαζί του για να μας υποδείξει πώς πρέπει να παίξουμε προκειμένου να μπορέσει να μας νικήσει.

Τέλος, θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Παμίσου για την πολύ καλή φιλοξενία τους, όπως άλλωστε γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στα μεταξύ μας παιχνίδια.

Υ.Γ. Θα θέλαμε να πούμε πολλά περισσότερα, αλλά με τον... Αλέφαντο ποιος ασχολείται!»

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»:

"Εμείς πάμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια, ενώ οι περισσότεροι αντίπαλοί μας να τα κλέψουν.

Ξέραμε ότι ο Α.Ο. Φαραί είναι μια σκληρή ομάδα με πάρα πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα, που παίζει αντιποδόσφαιρο. Με διακοπές, νεύρα, διαξιφισμούς και δυστυχώς πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου",
τονίζει αρχικά ο Αλέξης Μαντζούνης και προσθέτει: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι, παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο και είχαμε υπομονή και πάθος. Το ότι δεν κερδίσαμε ήταν καθαρά θέμα τύχης, με δοκάρι σε κενή εστία και χαμένο πέναλτι.

Στην κακή σου μέρα χρειάζεσαι και λίγο την τύχη". 

848 views
Top