Η σταθερότητα του Εθνικού έχει όνομα!

Αποτελεί σταθερή αξία στα μετόπισθεν του Εθνικού Μελιγαλά στο ...επεισοδιακό θα λέγαμε πρώτο αγωνιστικό 2μηνο του Εθνικού Μελιγαλά στην Α΄ τοπική.
Ο λόγος για τον Άγγελο Μπαστακό, ο οποίος εκφράζει στο απόλυτο την ποδοσφαιρική επιμονή που έχει κουβαλήσει τον Εθνικό μέχρι σήμερα αγωνιζόμενος σχεδόν σε όλους τους αγώνες της ομάδας έως τώρα.
Η «κυανόλευκοι» δεν βρίσκονται σε άσχημη θέση βαθμολογικά – κάθε άλλο, καθώς φιγουράρουν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς (5-1-3) σε 9 αγώνες, αγωνιζόμενοι στους περισσότερους από αυτούς με …13άδα!
Εν μέσω προβλημάτων τραυματισμών, διοικητικής φημολογίας και ξαφνικής αλλαγής στον πάγκο – ο Γιώργος Καλόμαλος οδήγησε την ομάδα σε ρεκόρ 5-1-2 και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ομάδα και στον κόσμο του Εθνικού, όμως αντικαταστάθηκε από τον πολύπειρο Κώστα Κλάδη – η ομάδα συνεχίζει και παλεύει σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παρουσιάζοντας ένα παθιασμένο πρόσωπο.
Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός μίλησε στο Sport365 για την μέχρι στιγμής πορεία του Εθνικού στο πρωτάθλημα με τα εξής λόγια: «Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε με στόχο η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να είναι όσο πιο ψηλά μπορεί. Μπορώ να πω πως το έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα ως ένα βαθμό πάρα τα πολλά προβλήματα που έχουμε».
Όσο για το τι περιμένει την ομάδα του Μελιγαλά στο μέλλον, ο έμπειρος παρά τα 25 του χρόνια αμυντικός ανέφερε: «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και στο εξής και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα βρούμε απέναντι μας καλές ομάδες και θα πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες γίνεται για να συνεχίσει η ομάδα να είναι ψηλά στον βαθμολογικό πινάκα».

271 views
Top