Μαστορέας: Κρατάμε την αντίδραση στο β΄ μέρος

Η δεύτερη ανάγνωση που κάνουν στην Σπερχογεία για το άτυχο αποτέλεσμα στο ματς με την Ανδρούσα δείχνει να αφήνει κατά μέρος την όποια απογοήτευση υπάρχει καθώς μέσα από την ήττα αναδεικνύονται και θετικά στοιχεία.
Αξιολογώντας την παρουσία της ομάδας, ο Ηλίας Μαστορέας στέκεται στο «καμ μπακ» που έκαναν οι «ταύροι» στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώντας πως αυτό είναι το όποιο κέρδος μπορεί να βγεί μέσα από μια ήττα: «Βρεθήκαμε να χάνουμε με τρία γκολ από ατομικά λάθη και κακές στιγμές, εντελώς αναπάντεχα. Ωστόσο δεν το βάλαμε κάτω και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα αντέδρασε και παρότι με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο κυριάρχησε απόλυτα, σημείωσε δυο γκολ και είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα. Δεν σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις και τελικά δεν τα καταφέραμε αλλά αυτό που κρατάμε είναι η αντίδρασή μας, τα αποθέματα ψυχικής δύναμης και φυσικής κατάστασης που είχαμε».
Η επόμενη στάση του πρωταθλήματος για την Σπερχογεία θα είναι η Κυπαρισσία όπου ο Ηλίας Μαστορέας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μένη Παπανικολόπουλου ο οποίος έπαθε υποτροπή στο τραύμα που είχε στον δικέφαλο αλλά και του τιμωρημένου Βασίλη Κουρέα.
«Θα είναι μια δοκιμασία για εμάς καθώς η Κυπαρισσία είναι στην τριάδα των ομάδων που βρίσκονται ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες", λέει ο τεχνικός της Σπερχογείας και συμπληρώνει: «Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που έχει πληγωμένο εγωισμό μετά την ισοπαλία στο τελευταίο ματς και θα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Είμαστε ικανοί για θετικό αποτέλεσμα αλλά θα χρειαστεί να υπερβούμε εαυτούς».

222 views
Top