Μεθώνη-Βλαχόπουλο 2-2: Δεν … χάνει από την πρωτοπόρο!

Σε …κακό «δαίμονα» της Μεθώνης τείνει να εξελιχθεί ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου, που απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της πρωτοπόρου του 2ου ομίλου της Β΄ τοπικής κατηγορίας, μετά το 0-0 των δυο ομάδων στον 1ο γύρο (7η αγωνιστική)!
Η Μεθώνη παραμένει βέβαια πρώτη με διαφορά από το Χαρακοπιό, το οποίο ωστόσο μπορεί να μειώσει τη διαφορά αυτή στους 7 βαθμούς εάν νικήσει αύριο (12/03) τη Στενωσιά.
Ήταν η πρώτη απώλεια για την ομάδα του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη μετά από 7 σερί νίκες.
Με τον Βαγγέλη Κουλόπουλο να σε τρομερά κέφια να πετυχαίνει δυο τέρματα (22΄, 50΄), οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 και έδειχναν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο, όμως λογάριασαν χωρίς την "ψυχή" του Βλαχόπουλου.
Πρώτα ο Κωστόπουλος (56΄) και έπειτα ο Μαθιόπουλος (77΄) έφεραν το ματς στα ίσια και "χάρισαν" έναν ακόμα βαθμό στην ομάδα τους.
Διαιτητές: Δ. Πλακογιάννης, Α. Κυριόπουλος, Μ. Μανιατέας
ΜΕΘΩΝΗ (Βλαχόγιαννης): Κανελλόπουλος, Κουφός, Τσέλιος, Κοσυφολόγος, Μπάλλας, Σταματελόπουλος, Τσατάς, Μπούρδος, Κουλόπουλος, Καλδής (86΄ Κοτσίρης), Καραματσούκης (72΄ Λίγγρης)
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Σταθόπουλος, Μάρκου, Δερβίσι (54΄ Κοσμάς), Πουλόπουλος, Μαθιόπουλος, Λάζαρης, Ομέρι, Πετρόπουλος (75΄ Λιανός), Κορομηλάς, Δωδέκατος, Κωστόπουλος

777 views
Top