Ντέρμπι από τα παλιά

Με τρεις αμφίρροπες και σημαντικές, βαθμολογικά, αναμετρήσεις ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΜ, που όσο προχώρα η δράση αποκτά και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στο Ασπρόχωμα, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ομόνοια Καλαμάτας σε ένα ματς που θυμίζει κάτι από τις καλές εποχές τους στην μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, στην οποία και θα ήθελαν να επιστρέψουν έστω κι αν δεν αποτελεί φέτος πρωταρχικό τους στόχο.

Άλλο σπουδαίο ματς διεξάγεται στη Μεθώνη αναμασά στον τυπικά γηπεδούχο Χανδριναικό ΠΣ και τον ουσιαστικά γηπεδούχο ΑΟ Μεθώνης του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη.

Ο Χανδριναικός ΠΣ είναι πιο άνετος βαθμολογικά και θέλει να ανέβει ακόμη ψηλότερα όμως ο ουραγός ΑΟ Μεθώνης «διψά» για το αποτέλεσμα που θα επαναφέρει τις ισορροπίες φέρνοντας και την ηρεμία.

Τέλος, στο Πεταλίδι, ο τοπικός Απόλλωνας θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα για να κάμψει το μαχητικό Παπαφλέσσα Χώρας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την 9η θέση και να προέρχονται από μεγάλες νίκες.

ΑΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δημήτρης Πετσόπουλος (δικέφαλο) και Χάρης Φουρναράκος (γάμπα) έχουν τεθεί off στον ΑΟ Ασπροχώματος.

Ερωτηματικό για τον Σωτήρη Μπουρνατώνη αποτελεί η παρουσία του Νίκου Πέτροβα που ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ ΠΣ - ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ

Με εξαίρεση τον τραυματία Πέτρο Νικητόπουλο (ρήξη στον τένοντα του παράμεσου δακτύλου), όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Δημήτρη Μάλαμα.

Mε δύο σίγουρες απουσίες θα παραταχθεί ο ΑΟ Μεθώνης. Ο Γιώργος Καλδής είναι τιμωρημένος, ενώ ο Παναγιώτης Τρυφωνόπουλος τραυματίας (πρόβλημα στον χόνδρο). Στον αντίποδα, επιστρέφει από τιμωρία ο Άγγελος Σαμπάνι και ο Αλέξανδρος Κατσούλης από τραυματισμό (διάστρεμμα).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ

Ο τιμωρημένος Ανδρέας Χρονόπουλος και ο Δημήτρης Σκαφιδάς για οικογενειακούς λόγους δεν υπολογίζονται από τον Κώστα Πλακουδάκη.

Ο Νίκο Μπολγκβάτζε το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Κώστα Λυμπερόπουλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Δημόπουλο, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 14/11, 15:00
ΑΟ Ασπροχώματος - Ομόνοια Καλαμάτας (Ασπροχώματος): Δ. Γιαννόπουλος, Σ. Τσαούση, Β. Βρυώνης
Χανδριναϊκός ΠΣ - ΑΟ Μεθώνης (Μεθώνης): Ι. Κουτσαναστάσης, Ι. Γιαννέτσος, Ε. Παναγιωτόπουλος
Απόλλωνας Πεταλιδίου - Παπαφλέσσας Χώρας (Πεταλιδίου): Γ. Μπλάνας, Π. Σερεμέτης, Χ. Τσοπανάκης

388 views
Top