Εκτός έδρας αποστολές για Ακρίτα και Αβία

Σήμερα (21/11) αγωνίζονται οι 3 από τους 4 της κορυφής στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ.

Ο Ακρίτας Κορώνης, μετά την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από την Εράνη Φιλιατρών (2-3) φιλοξενείται στην Καλαμάτα από την Ομόνοια σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο από τις τρεις κορυφαίες επιθετικά ομάδες της Α1!

Μόνο νίκη θέλει στην έδρα της η Αναγέννηση Παραλίας απέναντι στον Νέο Άρι για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή απ' όπου απέχει 5 βαθμούς, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι φιλοδοξούν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα μετά την νίκη επί του Αίαντα (2η στο πρωτάθλημα).

Ένας βαθμός και μια θέση χωρίζουν τον Παπαφλέσσα Χώρας και τον Αίαντα Καλαμάτας, με τις δυο ομάδες να αναμετρώνται μεταξύ τους στην έδρα της πρώτης.

Την ίδια μέρα το απόγευμα ο – απογοητευτικός στις πρώτες αγωνιστικές – Κεραυνός Καλαμάτας υποδέχεται την ΑΕ Αβίας η οποία παραμένει σε απόσταση …βολής (3β.) από την κορυφή και την Εράνη Φιλιατρών!

Ομόνοια Καλαμάτας - Ακρίτας Κορώνης

Ο Σωτήρης Μπουραντώνης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιάννη Κατσίβα (κοινωνικοί λόγοι), Παναγιώτη Γ. Μπουραντώνη (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και Δημήτρη Μπάλα (ανέτοιμος μετά από επέμβαση χιαστού-μηνίσκου), ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Πέτροβα (διάστρεμμα).

«Πάνοπλος» θα ταξιδέψει ο Ακρίτας Κορώνης στην Καλαμάτα για το ματς με την Ομόνοια, με τον Νίκο Σαββίδη μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Αναγέννηση Παραλίας - Νέος Άρις

O Φάνης Κάνιστρας ταλαιπωρείται από τραυματισμό (ποδοκνημική) και πολύ δύσκολα θα ενισχύσει την Αναγέννηση Παραλίας.

Από την άλλη, «νοσοκομείο» θυμίζει ο Νέος Άρις, καθώς ο Τάσος Χαρίτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Κώστα Κοσμά (γόνατο), Δημήτρη Σαρρή (λαγονοψοΐτη), Βασίλη Αναστασόπουλου (γόνατο), Παναγιώτη Γεωργαντά (προσαγωγό) και Μανώλη Μούστου (διάστρεμμα).

Παπαφλέσσας Χώρας - Αίαντας Καλαμάτας

Ενισχυμένος με τους Κώστα Δημόπουλο (προσωπικοί λόγοι), Νίκο Μπολγκβάτζε (εκδόθηκε το δελτίο του) θα υποδεχθεί στην Χώρα τον Αίαντα ο τοπικός Παπαφλέσσας.

Δίχως τους Κώστα Παπαβασιλόπουλο (προσαγωγό), Νίκο Ζέρβα (επαγγελματικοί λόγοι) και πιθανότατα τον Δημήτρη Καραγιάννη (δικέφαλο) θα ταξιδέψει ο Αίαντα Καλαμάτας.

Κεραυνός Καλαμάτας - ΑΕ Αβίας

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα εμφανιστεί ο Κεραυνός Καλαμάτας.

Από την άλλη, ο Διονύσης Πουλής θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σωτήρη Φουρναράκου (ράμματα στον αυχένα), Θωμά Τζανετέα (τιμωρημένος) και Παναγιώτη Γιαννακέα (γόνατο).

424 views
Top