«Διπλό» στην Χώρα ο Αίαντας (pics)

Ο Αίαντας Καλαμάτας πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παπαφλέσσα Χώρας με γκολ του Μασουρίδη στο 11ο λεπτό και ανέβηκε στην 5η θέση, όπου «συγκατοικεί» με την Ομόνοια.

Για την ομάδα του Γιάννη Σακελλαρόπουλου, ο οποίος παρακολούθησε το αγώνα από την κερκίδα λόγω τιμωρίας, ήταν το πρώτο της «διπλό» για φέτος.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη, «φωνάζουν» για ένα ακυρωθέν γκολ του Τηλεμάχου στο 38ο λεπτό, ύστερα από υπόδειξη οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό, κ. Αναγνωστόπουλο.

Μετά το τέλος του αγώνα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής, κ. Κουτσαναστάσης δέχθηκε φραστική επίθεση από τον ποδοσφαιριστή του Παπαφλέσσα Χώρας, Μπάμπη Μπαχούμα, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής, ενώ κινήθηκε και απειλητικά εναντίον του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον αγώνα παρακολούθησε ο πρώην τεχνικός του ΑΟ Κυπαρισσίας, Νίκος Φρούσος.

Παπαφλέσσας Χώρας (Κώστας Λυμπερόπουλος): Λινάρδος, Γκεβόρι (76' Γκότσης), Γρηγορόπουλος, Πλάγος, Α. Τσόπελας (80' Λ. Μαθιός), Ε. Τσέρτος, Δημόπουλος, Τηλεμάχου, Μπολγκβάτζε, Μπάρκας, Νικολακόπουλος (61' Γ. Καγιάς).

Αίαντας Καλαμάτας (Γιάννης Σακελλαρόπουλος): Τσιγάρος, Καραγιάννης, Ζαγαρέλος, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Αλεξανδρόπουλος, Ξένιος, Στραβάκος (72' Σακελλαρόπουλος), Ηρακλής, Αντεμάι, Μασουρίδης (66' Πουλουπάτης).

Διαιτησία: Ι. Κουτσαναστάσης, Ε. Αναγνωστόπουλος, Α. Καυκάς.

353 views

Έκθεση εικόνων

Top